Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, jaká šetrná barva na vlasy se Vám prosím osvědčila? Potřebuju trochu zlepšit kvalitu vlasů.
Holky, já od nich kupuju i vlasovou kosmetiku - mají úžasné šampony, balzámy a taky hedvábnou masku, po které jsou vlasy krásné a zdravé.
Holky, výborné a šetrné barvy na vlasy objednávám tady www.bellitia.cz/vlasova-kosmetika/barvy Barvy jsou bez amoniaku, z velké části jsou na přírodní bázi a je to hodně kvalitní a šetrná italská barva. Mají i kvalitní kosmetiku na vlasy.
Moc doporučuju rostlinné barvy Khadi, od té doby co je používám tak mám vlasy zdravé a lesklé a přestaly mi konečně vypadávat. Mají krásně syté odstíny a taky skvělou přírodní vlasovou kosmetiku.
S dovolením si počkám na doporučení! Sama potřebuju nějakou kvalitní kosmetiku na vlasy a taky šetrnou barvu.
Taky mám vlasy hodně zničené jak si je pořád barvím barvou z drogérky takže se zrovna taky poohlížím po něčem šetrnějším. Potřebuju ale dobře krycí barvu kvůli šedinám…
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.