Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj Betyny :) Jakou úpravu nehtů podporujete? :)
Taky jste měly tak zničené nehty po sundání umělých?
Bohužel jo, takže beru vitamíny a mělo by se mi to časem dát dohromady.
Mohla bych se zeptat co za vitamíny bereš?
Jasně, koupila jsem si tady ty vitamíny, co mají vliv jak na nehty, tak i vlasy a pleť :) https://www.denatura.cz/premiovy-vitaminovy-komplex-vlasy--nehty-a-plet/
Taky se na ně chystám, protože momentálně používám jejich sérum na řasy, které je perfektní takže jestli stejně účinné budou i ty vitamíny, tak se mi dají dohromady i nehty a vlasy.
No samozrejme, nerikam ze behem roku se šidim ale na Vanoce se mi ten kosik plni o trochu vice.
Doplneni kosmetiky? Taky jsem to letos pro sebe spláchla s dárky takto :-D clovek si i sam musi udelat radost.
Davam prednost spise prirozenosti, cas od casu na nehtiky hodim nejakou barvičku. Taky jsem si i sama sobe nadelali na Vanoce par laku na nehty
Krásné a upravené nehty jsou vizitkou každé ženy a pravdou je, že výrazné barevné nehty vzhled rukou omladí
To mas pravdu, proto jich doma mam uplne sbirku =D nj kdyz se dam na nakupovani na notino.cz, tak to se jen kosik plni :)
Kde nakupujete kvalitni laky? Doporucte mi prosim nejaky na notino
A jaky presne, co v tom ma byt aby to pomohlo??
A co mam pouzit kdyz se mi nehty hrozne trepi??
No zkus neco jako doplnek stravy, casto to hodne pomuze!
Doma mam nekolik laku od znacky pevonia botanica, znas ji?
A jakou znacku laku pouzivas?
No, nalakuju je a vubec si jich nevsimam az po vice jak tydnu ze bych mela uz zmenit barvu a stale jsou pekne a bez škrabancu
Joo? A jak dlouho, to me na lakach docela stve, clovek se jen neceho dotkne a hned tam ma ryhu a muze lakovat znovu
To je. Hlavne je super jak dlouho barva vydrzi
To verim, pac je to dobra znacka
Ja si zase hodne si objednavam z tenhle rady laku - pevoniaeshop.cz/shop-item/list/nehty, maji nadherne odstiny barev a dlouho vydrzi
Tak jsem se rozhodla a objednala jsem si tu sadu, co jsi mi tady psala, tak snad bude dobrá.
Podle mě pro začátečníka je to zbytečné, jako první se musíš naučit co a jak a až potom třeba začít používat tu brusku.
A proč mi říkáš, že ze začátku ji nepoužívat?
zrovna tu elektrickou brusku bych moc zezačátku nepoužívala, až si zvykneš tak potom.
Dobře, tak asi máte pravdu a ještě jak tak koukám tak, tam je elektrická bruska a náhradní žárovka.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu můžete cítit, že se věci kolem vás zrychlují. Práce i osobní projekty mohou nabrat na intenzitě, což vás může přivést k nečekaným výzvám. Vaše schopnost rychle reagovat na změny vám však pomůže vypořádat se se vším... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.