Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, co prosím s pejskem, který umře doma? Máte někdo zkušenost? Na koho se obrátit? Bydlím v Plzni.
Máte někdo zkušenosti s krematoriem i v Brně? Bohužel vím, že to v průběhu roku budeme muset také řešit.... Těžko se mi na to myslí, ale je to prostě život. Chtěla bych být připravená až to přijde.
Já zkušenost mám, když jsem zařizovala poslední rozloučení pro našeho psa, tak jsem narazila na krematoriumzvirat.cz v Brně. Jestli vás zajímá, jak to tam vypadá, tak na stránkách mají i video. Mají rozumné ceny a hlavně máte i možnost si nechat vyrobit šperk s popelem, takže můžete mít svého mazlíčka stále u sebe.
Tady najdete všechny důležité informace www.kremacezviratplzen.cz/caste-dotazy Je i fajn, že garantují, že dostanete popel jen toho Vašeho pejska.
Holky, kde bych prosím našla víc informací o kremací zvířat, poradíte?
Zdravím, já mám kontakt na tuto kremaci kremacezviratplzen.cz. Už jsem s něma předběžně domluvená, jsou příjemní, se vším pomůžou a poradí.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.