Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jaké jste která měl na sobě? Nějak se prvotně nedokážu rozhodnout, jaký typ, než vůbec půjdu do salónu zkoušet :-O
Holky, trochu obnovím diskuzi :) Prosím o pomoc 😊 Hledám svatební salon, kde by měli krásné svatební šaty i pro nevěsty s plnější postavou. Na svatbu se moc těším, vše plánuji, ale najít šaty, ve kterých se budu cítit pohodlně a zároveň krásně, je pro mě docela výzva. Máte nějaké doporučení na salony s širším výběrem šatů pro plnoštíhlé nebo na ty, které se na tento typ šatů specializují? Ideálně v Praze a okolí, ale nevadí mi si i trochu zajet. Děkuji moc za všechny tipy!
Ano, je to v ceně půjčení. To se mi líbí, že nemusíš platit nic navíc.
A jsou schopní i šaty upravit?
Já mohu doporučit saty-svatebni, vybírala jsem u nich a byla jsem moc spokojená. Paní je profesionál, dobře poradí a hlavně pozná, co na jakou postavu je vhodné.
Máte někdo tip na dobrý svatební salon? Ráda bych šaty, ale potřebuji poradit a hlavně nemám úplně konfekční velikost.
Poradili byste mi, kde si nechat udělat svatební oznámení? Budu ráda za web se kterým máte zkušenost
Taky vybírám tak budu ráda za tipy.
Koukněte na https://www.svatbomilka.cz/ mají krásný návrhy oznámení nejen na papír a klidně ti udělají i oznámení přesně podle tvého návrhu, dá se to na jejich stránce snadno vytvořit :-)
Skvělý, moc děkuju za odpověď, fakt se mi to líbí
Podívejte se sem https://www.bewooden.cz/svatebni-sety/ mají vyloženě stylový svatební sety – motýlky, kšandy, manžetový knoflíčky :-)
Já si šaty nakonec nechám ušít, aby byly přesně podle mých představ. Teď hledám šperky a doplňky pro ženicha k obleku. Líbil by se nám dřevěný motýlek, k tomu kšandy a pro mě nějaké hezkounké dřevěné náušnice, abychom ladili. Máte někdo zkušenost, kde vyrábí hezké a kvalitní dřevěné doplňky?
To by se mi pro ženicha taky líbilo. Já si šaty asi taky nechám šít.
Mne se hrozně líbí tyto
Ahoj, jestli jedete do Adiny v Letňanech, můžete se stavit do Čakovic zkusit šaty co prodávám z mojí svatby co byla v květnu.:-) Napiště mi na těchto ztránkách a můžeme se dohodnout. https://www.beremese.cz/market/svatebni-saty/fqp5/svatebni-saty-z-usa/
To je pravda, že ty plesové tam jsou opravdu hezké … :)
Ahoj, ja zitra mirim vybirat svatebky do centra Adina v Letnanech, uz ho tady taky nekdo zminoval, tak jsem zvedava, pak napisu dojmy, ale hrozne se tesim:-)
Tak jaké to tam bylo? Já se právě taky rozhoduju, kde řešit svatebky a Adina je jedna z možností, tak jsem zvědavá:-)
Tak jsem si pripadala napul jako princezna z pohadky a napul jako pretty woman, jak kolem ni litaji v jednom tom obchode:-) V Adine jsou hrozne prijemni, dokazou presne odhadnout, co a jak bude komu sluset, ja si nakonec vybrala saty, ktere maji pres cely korzet az na ramena krajku a jsou proste uzasne - jemne, nezne, uz se tesim, az pojedu na zkousku a budu si je moct zase obliknout:-)
ano, je půjčovala, protože jsem si říkala, že mi neoplatí si je kupovat…:)
A ty sis tam půjčovala svatební šaty? :)
Taky bych asi u svatebních šatů volila spíše půjčení než koupi, ale na tom DDModels, mají hrozně krásné plesové šaty!!!!
Taky jsem cca. Před rokem jsem si byla půjčovat šaty zrovna v tom dd models v Praze a taky nemůžu říct, že bych nebyla spokojená…hrozně hodné prodavačky, fakt super :)
Já můžu doporučit ten salon DD Models, jejich webovky jsou saty-svatebni.cz :) kamarádka si je nemohla vynachválit :)
Holky je tu nějaká z Prahy či okolí, co by mohla z vlastní zkušenosti doporuč nějaky svatební salon na výber svatebních šatů? Budu ráda za doporučení. Taky zatim nemám vůbec představu, jaké bych chtěla, tak si potřebuji pár jich vyzkoušet, abych věděla, co mi tak sedí a vůbec si vybrala :-D
V Praze určitě Adina. Je to největší svatební centrum v ČR tuším, fakt velký výběr, skvělý přístup. Vybereš si tam určitě, podle mě :)
Jako já bych raději si je šla vyzkoušet první a potom teda se asi rozhodnout :) jako můžeou ti sedět perfektně, ale třeba taky naopak vůbec nemusejí :)
Právě taky si říkám podle cenové relace a uvidím. Jen bych si je měla jít první vyzkoušet a pak se rozhodnout, právě třeba tyhle:http://www.saty-svatebni.cz/svatebni-saty/vyprodej/#snimek-004-jpg ty jsou hrozně hezké a cenově taky přijatelné.
No moc asi ne :D ale taky záleží na ceně šatů a finančních možnostech, já bych možná volila spíše to vypůjčení :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu můžete cítit, že se věci kolem vás zrychlují. Práce i osobní projekty mohou nabrat na intenzitě, což vás může přivést k nečekaným výzvám. Vaše schopnost rychle reagovat na změny vám však pomůže vypořádat se se vším... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.