Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, holky - jak dlouho jste se o miminko snažili než jste se objednali na nějakou reprodukční kliniku?
Ahoj, my už máme po úspěšné léčbě, ale teď přišla docela velká nevolnost nevíte, co by pomohlo, prosím?
Za mě Xonvea. Je teď nějakou dobu nově na trhu a za mě je to super. Je určená přímo na nevolnost v těhotenství, tak se nemusíš bát, že by ohrozila plod :).
Tady najdete víc informací o klinice a léčbě, kterou poskytují www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti
Na klinice jsme byli a doporučujeme. Nikde jsem nezažila tak ochotný, milý a hlavně empatický personál. A léčba probíhá taky podle nejnovějšícu možností. Klinika jde opravdu s dobou a možnostmi, které nabízí :).
Holky, jsem moc ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila! Hned zítra je zkusím taky kontaktovat, my se s manželem o miminko snažíme 2 roky a pořád nic :(
Holky, na tuto kliniku ve Zlíně jsem četla fakt dobré recenze! Maminky si chválí hlavně přístup, rodinnou atmosféru a opravdu šikovné doktory. No a taky velkou úspěšnost. Sama se tam chci objednat na konzultaci, o miminko se snažíme s přítelem víc než rok.
Zdravím, my jsme se s manželem snažili déle než 2 roky a pak nám pomohli na klinice IVF Zlín. Jsou fakt šikovní, mají lékaře s dlouhou praxí a velkou úspěšnost, co se týká léčby neplodnosti. Určitě jedoporučím kontaktovat a domluvit si konzultaci.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.