Diskuse na téma Móda - účesy

18. 09. 2014 Daysulinek Móda

Určitě každý souhlasíte s tím, že i účesy se mění s tím, jak se hýbe móda, které módní účesy se vám líbí (líbily dřív) nejvíce a které jsou podle vás děs? :)

Kamila 18.08.2024

Ahoj všichni, má někdo zkušenost se značkou Freylish? Přemýšlím o jejich produktech, ale ráda bych věděla, jak jste s nimi spokojení. Co doporučujete a na co si dát případně pozor?

Markéta Kamila 23.08.2024

Ahoj, já jsem si od nich zhruba před rokem pořídila fén, horkovzdušný kartáč a kulmu. Dlouho jsem si to chtěla koupit, hodně se to všude propagovalo a chválilo a taky mě zaujal ten design a pěkná barvička :-) Fén je super v tom, že není nijak přehnaně velký, takže ho tahám všude s sebou i na cesty. S kartáčem si zase vždycky pěkně dotvořím účes na závěr fénování a kulmu používám hlavně v létě na "plážové" vlny. Za mě můžu doporučit a pokud se rozhodneš pro koupi, tak využij nějakou akcičku, mají docela pravidelně různé slevy.

Miriam 23.12.2021

Vlasy-levne mají pobočku v Brně a prodlužují vlasy přímo tam.

Olina 18.12.2021

Nejvíc mě vyhovují clipy, mají v nabídce i culíky a ofinu.

Dita 12.12.2021

Kterou metodu jste zvolila? Dívala jsem se, že jich májí na výběr víc.

Olina 05.12.2021

Vlasy jsem si nedávno prodlužovala s materiálem od www.vlasy-levne.cz

Pavlína 26.05.2019

Ahoj, chodíte sem i na prodloužení? https://www.hotstyle.cz/prodluzujeme-vlasy-v-brne/

Alena Pavlína 13.06.2019

Zdravím, v tomto salonu si nechávám prodlužovat metodou kreatin a vždycky super

Pavlína Alena 15.06.2019

A po jaké době chodíte na posunutí vlásků?

Alena Pavlína 19.06.2019

Tak jednou za tři měsíce zhruba... hlavně se mi líbí že nejsou skoro vůbec vidět spoje, takže když mám prodlouženo vypadá to krásně a přirozeně

Pavlína Alena 23.06.2019

Moc vám děkuji a objednáváte si sadu k prodloužení předem?

Alena Pavlína 26.06.2019

Většinou ne, většinou si beru až u nich na místě :)

Helena Alena 30.06.2019

Chodím na prodloužení do Hotstyle cca rok a vždycky sem tu moc spokojená

Hladká Helena 03.07.2019

Heleno také jsem tu párkrát byla a salon je naprosto skvělý! Nejenže si tam můžu vybrat sadu bez předchozího objednání, ale zároveň mi tu vždycky skvěle poradili

Bárunka 22.05.2019

Dobrý den, já objednávám na https://www.vlasy-k-prodlouzeni.cz/. Mají super ceny, jejich clipy jsou vyrobeny z pravých vlasů a mají i bezplatné poradenství, takže poradí jak na to.

Iveta 02.05.2019

Za mě mohu doporučit salon Hotstyle v Brně . Byla sem tu už několikrát a vždy jsem spokojená

Tomancová Iveta 13.05.2019

Iveto nechávala jste si tu prodloužit nebo se jen učesat?

Iveta Tomancová 17.05.2019

Na prodloužení jsem tu byla jednou, jinak mě tu česali na ples už několikrát. Jinam už nechodím, sem tady maximálně spokojená

Tomancová Iveta 19.05.2019

A když jste byla na prodloužení, tak jste měla už sadu ssebou?

Iveta Tomancová 22.05.2019

Neměla, když si nechávám prodloužit u nich v salonu tak si vybírám clip in až na místě

Herieta 19.04.2019

Jakými metodami tam prodlužují?

Ilona Herieta 29.04.2019

Dobrý den, na metody kterými prodlužují se můžete podívat tady https://www.clipinhair.cz/content/15-prodluzovani-a-zahustovani-vlasu-brno

Herieta Ilona 02.05.2019

Děkuji a sadu k prodloužení je potřeba mít ssebou když bych se tam objednala?

Ilona Herieta 13.05.2019

Vlasy k prodloužení si vybírám vždy až na místě v clipinhair

Týna Ilona 16.05.2019

Zdravím, je potřeba nechat si nandat v salonu clip in? Nebo to zvládáte vpohodě samy?

Johana Týna 19.05.2019

Dobrý den, já si objednávám přes Clipinhair clip in sady, a zvládám nasazovat vpohodě sama. Se salonem jsem zatím tu čest neměla, ale na nandání clip in je na internetu spousta návodů, já mám nandáno za pár minut a sundáno také

Týna Johana 22.05.2019

Aha a když bych se objednala at mi aspon to první nandání clip in udělají oni v salonu tak to jde?

Miriam Týna 26.05.2019

Určitě udělají, tady mají napsané že prodlužují i metodou clip in https://www.clipinhair.cz/content/16-prodluzujeme-vlasy Za mě můžu salon doporučit

Jiřina Miriam 12.06.2019

Ahojky, já hodně přemýšlím nad clip in rychlopásem ale nejsem si jistá jaký vzít odstín... :/

Miriam Jiřina 15.06.2019

Pokud budete objednávat přes Clipinhair tak tam je možnost poslat fotku a oni vám poradí jaký odstín zvolit

Jiřina Miriam 19.06.2019

Aha tak to by bylo super. Vy ste jim už takhle fotku posílala?

Miriam Jiřina 23.06.2019

Ano jednou sem si tady taky takhle nechala poradit a sedlo mi to skvěle

Danča Miriam 26.06.2019

Chodím do salonu Clipinhair na prodlužování metodou Tape in a jsem moc spokojená!!:)

Katy Danča 30.06.2019

Ahoj narazila sem v tom eshopu na křídy na vlasy https://www.clipinhair.cz/search.php?search_query=K%C5%99%C3%ADdy+&submit_search=Hledat máte zkušenost?

Danča Katy 03.07.2019

Křídy sem tu objednávala ale už je to dýl. Jsou super. Někdy si je dám když jdu na akci, je to příjemná změna oživí to účes. A pak to stačí dvakrát umýt a křídy jsou z vlasů pryč

Herieta 09.04.2019

Ahoj, prodlužujete si vlásky z Clipinhair?

Ilona Herieta 16.04.2019

Dobrý den, mám moc dobrou zkušenost se salonem který mají v Brně

Olina 20.05.2018

Ne ne neni to poznat, jde o prirozene vlasy, takze se to v tvych vlasech ztrati, clip-vlasy-levne.cz, maji krasny vyber.

Marika 13.05.2018

A neni nic poznat jo? Odkud je prosim mas :-)

Olina 08.05.2018

Taky mi hodne zridly vlasy, mela jsem v mladi hřivu a ted nic. Hodne me to stvalo, tak jsem si vlasy obohatila clipecky a mam vlasy zase jako drive.

Barbora 20.12.2017

Zkus nejake vitaminy ci doplnky stravy, me to pomohlo.

Zuzana 17.12.2017

Ženy jak resite vypadavani vlasu? :-( jeste par dni a prijde mi ze budu plesata

Monika 20.02.2016

mrkněte na kralostvizen.cz tam mají spousta článků o účesech, dobrá inspirace :)

Petulka 25.10.2015

Dobrý den, ráda bych se připojila. Kamarádka si nechávala také na slovensko poslat clip in z hotstyle a nebyl s tím problém ,)

Val 21.09.2015

Taky chci pořídit clip in. Ale přijde mi to drahý. Nevíte některá o přííípadných akcíích? byla bych vděčná :D

Barunka Val 23.09.2015

Akce nevim jestli tu sou, každopádně maj dobrý ceny i bez akcí tak jukněte http://www.hotstyle.cz/

Luccinnka Barunka 10.10.2015

Mám malý problém. Vyhlédla jsem si v hotstyle cli pin. Ale v pondělí odjíždím na rok na Slovensko, je možnost nechat objednat a poslat přímo tam nebo to musím řešit přes někoho tady v čr ? :(

Barunka Luccinnka 13.10.2015

Není problém nechat si je poslat na Slovensko,) http://www.hotstyle.cz/otazky-a-odpovedi/

Simona 10.09.2015

Za jak dlouho od objednání vám z hotstyle vlasy došly ženy?

Fialka Simona 16.09.2015

Mě přišly hned druhý den ale taky to záleží v kolik je stihnete objednat ale max. do tří dnů je máte doma.-)

Krokus 17.04.2015

Ty jo, už jsem asi sto let za opicema, ale dneska jsem přišla na to, že se dají pořídit nejen clip-in-vlasy, ale normálně i clip-in-ofiny, tak to vidím poprvé a čučím na to jako z jara :D nevěřím svým očím :D

Pája Krokus 24.08.2015

To daj, taky sem na to koukala. Tady sem třeba našla docela velký výběr tak zvažuju že bych zkusila :D thttp://www.hotstyle.cz/clip-in-ofiny-100-lidske-vlasy/

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:19
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:11
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat