Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, máte někdo zkušenosti s liftingem obličeje pomocí ultrazvuku? *3*
Já už jsem taky myslela, že půjdu na zákrok, ale potom mi kamarádka doporučila živý kolagen od Nezastarni, koupila jsem si ho na pleť i v tabletách a je to úplný zázrak, tak se mi pleť zpevnila a vyhladila, že už mám pocit, že žádný zákrok nepotřebuju, nemohla jsem tomu ani věřit :-) a ke všemu je čistě přírodní.
To zní perfektně, je to Nezestarni.cz že? To bych přesně potřebovala. Líbí se mi na jejich stránkách i ten živý kolagen s dračí krví. Hned objednávám a těším se na výsledky.
Já jsem pro omlazení pleti zvolila facelifting. Je to dlouhotrvající metody omlazení obličeje. A musím říct, že výsledek je dokonalý. Jsem neskutečně spokojená. Byla jsem u dr. Patzelta a ten je naprosto úžasný. Jinak, pokud byste některý faceliftu uvažovala, tak tady dávám tip https://www.abclinic.com/aktuality/akce-vyjimecna-letni-cena-na-facelift-cena-operace-jiz-od-62-000-kc/. Mají teď letní akci za skvělou cenu :)
Mně se pleť hodně zlepšila co jsem začala používat kosmetiku Miracletox. Mají tam i přímo omlazující sadu a opravdu je ten účinek veliký, doporučuju vyzkoušet. Když nebudete vědět co vybrat tak i ochotně poradít s výběrem abyste zbytečně neutráceli za něco co vám nebude vyhovovat.
Zní to lákavě, za jak dlouho jsi viděla změnu k lepšímu od té doby co jsi ji začala používat?
To cítíš hned jak ti to pleť perfektně hydratuje, za týden už jsem cítila že mám pleť pevnější no a asi tak po měsíci už jsem opravdu viděla jak se mi zjemnily vrásky, vypnula pleť…
Nedá se s vráskami bojovat i nějak šetrněji? :/
Tak pokud nepotřebuješ výsledek hned, jak to bývá u zákroků, tak zkus Nyaderm, ale počítej, že nějaké zlepšení uvidíš tak po třech měsících ;)
Koukala jsem se na tu kliniku a líbí se mi tato procedura https://aetherclinic.com/treatment/smoothglo/. Byla jste na ni nekterá? Docela by mě zajímaly výsledky.
Ahoj, já jsem tam na tom smooth byla a jsem spokojená. Je to na omlazení pleti a rozdíl je fakt poznat. Je to kombi IPL a mikrojehličkové radiofrekvence. A fakt se po tom cítím bezvadně.
Ahoj, co se týká liftingu, tak já jsem si vybrala radiofrekvenční neinvazivní ošetření. Byla jsem na této proceduře https://aetherclinic.com/treatment/radiofrekvencni-lifting-obliceje/ a maximální spokojenost :)
Ahoj Renato, měla bych dotaz k tomu liftingu... Kolik je třeba sezení, než je vidět účinek nebo ještě líp, výsledek?
Ahoj Renato, taky se připojuju s dotazem na to ošetření. Já jsem se na tu aetherclinic koukala a jako nabídku mají senzační. I ceny jsou na Prahu super. Kolik je tedy třeba sezení? A je to ošetření vhodné pro všechny typy pleti?
A kolik ošetření je třeba podstoupit? A jak dlouho pak vydrží efekt?
Ráda bych na tento zákrok v Brně... co Justan byl u něj někdo?
Byla sem u něj na plastice jednou a za mě sem spokojená. Plastiku mi dělal v Effect clinic
Opravdu? No o tom jsem jeste neslysela, to budu rada kdyz se mi plet bude lepe hojit.
Sara: Ano,kvuli te rychlosti a lepsimu hojeni jsem do toho sla :-)
Sara: Ano a existuje i neco lepsiho nez chemicky peeling, lidove se tomu rika "holywood" peeling, ma ucinnost asi 3 chem. peelingu a plet neni poskozena.
Da se "vypnout" plet i chemickym peelingem? Mam z neho docla strach, nechci aby se mi pak plet dlouho hojila, ale zase na druhou stranu jsem cetla skleve vysledky.
Ja osobne jsem na tom nebyla ale kolegynka z prace ano, zde amarylliscentrum.cz, chvalila si to tam a vysledek? Skvělý.
Holky byla jste některá z vás na mezonitích? Slyšela jsem že je to dobrá aplikace na vrásky. Opravdu vypíná pleť a vyhlazuje vrásky.
Viky: Jasny ze vim oc jde :) dla sepri osetreni akce a nahrazuje jakoby 3-4 chemické peelingy, ovšem pleť se neloupe ani se nikterak neporaní, ale významně regeneruje a hojí...takzena akne to nej!
Podstoupil někdo facelift na této klinice? https://www.aesthevita.cz/nase-sluzby/detail/2091-lifting-obliceje-facelift
S klinikou mám nedávnou zkušenost, byla sem na operaci očních víček. Starali se o mě na klinice moc hezky
Ohledně konzultace, vyšli vám nějak vstříc s termínem? Jinak s kým jste na té konzultaci mluvila?
Na termínu sme se dohodli po telefonu, vstříc mi určitě vyšli. Na konzultaci jsem mluvila s plastikem. Jinak musím říci že velmi pěkná klinika
Nechala jsem si udělat liposukci podbradku před pár měsíci u Pilky na klinice Aesthevita. Zkušenost i za mne výborná
Ilono jaké vám před touto liposukcí dělali předoperační vyšetření? A jak dlouho jste se hojila po zákroku?
Před zákrokem mi jenom vzali krev a udělali ekg. Jinak rekonvalescence trvala celkem tři týdny
K nim se sestra chysta na "holywood" peeling, nevis oc jde? Nejsou to vyhozeny penize?
Myslím si, že mnohem efektivnější je aplikace mezonití a jestli jsi z Prahy tak profíci jsou na to tady www.amarylliscentrum.cz
Holky prosím, poradíte mi, kde bych mohla sehnat pěkné svatební šaty? v Praze?
V Praze mají fakt nádherné svatební šaty ve svatebním salonu https://www.nuance.cz/, doporučuji se tam zajít podívat, hezčí svatební šaty jsem jinde nenašla.
Tak jsem se byla dívat v tom svatebním salonu Nuance a mají tam opravdu nádherné svatební šaty, moc vám děkuji za tuto radu.
Mě by spíš zajímalo jak jsou na tom výplně ? Je tam ten rozdíl před a po hodně výrazný ? Začala jsem na tím uvažovat ale moc si nejsem jistá, protože typů ošetření je dost co jsem se dívala a ani nevím jestli je to vhodné přímo pro mě :/ kam na tyhle zákroky chodíte ?
Co vím, tak výplně se dělají pokud má žena hlubší vrásky, tady ten zákrok má za sebou moje mamka a výsledek byl znát hodně, takže jestli se třeba bojíš změny, tak je potřeba to pořádně zvážit :)
Ono záleží odkud jsi nebo jestli si ochotna si za kvalitou někam dojet. Já jezdím z Olomouce do Prahy do Amaryllis centra, protože se tam tady na ty věci specializují a i podle hodnocení mě zaujali.
Taky jsem byla na faceliftu, protože aspoň z mojí zkušenosti mi přijde že ty krémy a různé přístroje na vyhlazování vrásek moc nepomáhají. Já jsem si ho nechávala dělat v yes visage, a taky ho mám přirozený. Když se k tomu ještě hezky namaluju a vytáhnu elegantní kousky ze šatníku tak vypadám aspoň o 10 let mladší.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.