Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, poradíte jaký kolagen vyzkoušet? Letos mi bude 30 let a přemýšlím, že je potřeba trochu víc pečovat o pokožku a bojovat proti vráskám.
Kolem třicítky už tělo začíná kolagen ztrácet, takže je fajn ho doplňovat a potlačit tak vznik vrásek. Mám dobrou zkušenost s WeCare, obsahuje kolagenní peptidy, vitamín C, kyselinu hyaluronovou a ceramidy, všechno toto mi pomáhá udržet pleť bez hlubokých vrásek. Užívá se ve formě drinku, takže každý den rozpustím ve vodě jeden sáček a mám vystarané.
Kolagen je určitě nejlepší čistý a rozpustný. :) A já k němu doporučím brát i kyselinu hyaluronovou a elastin. Ten výsledek je potom nesrovnatelný. Navíc prospívají i vašim vnitřním orgánům, kloubům, žilám atd. :) Nejlepší má N-Medical. Ti je mají ve 100% přírodní a čisté formě.
Tak o KH jsem už slyšela, ale o elastinu ne. Užíváte teda všechno dohormady? I s tím kolagenem?
Ano užívám KH v kapkách a k tomu tento elastin https://shop.n-medical.cz/home/692-elastin-n-medical-60-tobolek.html. Oni ho mají jako jediný opravdu v čisté formě. :) Mě to oosobně velmi pomohlo jak na pokožku, tak i na ty klouby a ostatní. :)
ASi taky vyzkouším, slyším o této značce prvně :-)
Holky, procházela jsem různé diskuze a je pravda, že si ženský Orcacollagen moc chválí. Taky jsem našla, že má skvělou chuť, což je pro mě osobně velké plus :) Už jsem si taky zřídila jejich členství, abych mohla čerpat veškeré výhody.
Tady máte odkaz přímo na stránky značky www.orcacollagen.cz Najdete tam jak veškeré informace, tak i informace o tom, jak si zřídit členství.
Ahoj, taky bych kolagen chtěla vyzkoušet - všude jsem na něj četla samou chválu. Kde ho prosím objednáváte?
Zdravím, já piju každé ráno už více jak rok prémiový Orcacollagen a jsem moc spokojená. Pleť mám krásně hydratovanou a jakoby "šťavnatou" a vrásky se mi krásně vyhladily. Navíc se díky jejich členství dostanu na nejnižší cenu za kolagen na trhu, mám dopravu zdarma a objednávka se mi sama generuje, takže je vše bez práce.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.