Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj holky, mate nekdo zkušenost s nějakým neagresivnim pohlcovacem pachů? Vyzkoušela jsem svíčky, vonné tyčinky, nějaké spreje, ale nic moc efekt.
Používám pohlcovač, vonné svíčky a hodně větráme, koupeme tu naší obludu 1x za 14 dni. A peru vše 1x týdne.
Za mě teda spíš vše vyhodit a začít se o to starat pravidelně. Myslím tím deky, polštáře, apod. Hodně větrat.
Jak často doma vše čistíte? Máme psa a kočku a musím celkem denně máknout, aby to u nás vonělo bylo čistý. Určitě nic nezkazíš s aromadifuzerem, pohlcovačem, ale základem je vše udržovat, prát.
Za mě teda sprej. Dávám trošku i do difuzéru, pak stříknu na plochy doma, gauč, apod. https://www.alpik.cz/likvidator-pachu-alp-zvirata-vanilka/
Anoo, ten jsem před pár měsíci pořídila taky a i když jsem na úklid blázen, tak likvidátor pachu je prostě upgrade. Hlavněě tenhle je netoxický, jsem moc spoko. :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.