Diskuse na téma Kolagen tipy

Ahoj, uvažuju o zařazení kolagenu, pročítala jsem různé diskuze, ale je toho moc… Jaký je rozdíl mezi savčím a mořským kolagenem, a který vám funguje líp? A je to vůbec potřeba?

Anka 11.11.2024

Ahoj, trochu obnovím diskuzi... Mamka si přeje kolagen k Vánocům a chci jí koupit jen ten nejlepší. Ráda bych si nechala poradit, který je opravdu kvalitní a má nejlepší účinky. Uvažovala jsem o kolagenu v prášku, protože je snadno stravitelný, ale není mi jasné, který je nejvhodnější pro zpevnění pleti, zlepšení kloubů a celkové zdraví. Máte nějaké tipy na kvalitní značky nebo přímo nějaký oblíbený produkt? Díky za vaše zkušenosti!

Kleer Anka 01.12.2024

Ahoj, osobně mám dobré zkušenosti s kolagenem v prášku, který je opravdu dobře stravitelný. Pokud jde o zpevnění pleti a zlepšení zdraví kloubů, doporučila bych KolagenDrink. Mají produkty, které obsahují vysoce kvalitní hydrolyzovaný kolagen, který se rychle vstřebává a má skvělé účinky na pleť, vlasy, nehty i klouby. Je to skvělý dárek, protože se i dobře míchá s vodou a nemá žádnou výraznou chuť. Takže myslím, že by to pro mamku mohl být perfektní výběr! 😊

Věra Anka 17.12.2024

Jojo, to je super nápad. Jen k tomu teda ještě doporučím koupil elastin. Kolagen je super na vlasy a nehty, ale na tu pleť je potřeba užívat a podpořit elastin. Já mám výbornou zkušenost s tímto elastinem https://n-medical.cz/elastin-n-medical. Tak zkuste ještě kouknout na tento doplněk :)

Jaruškaa1 01.12.2023

Já si kupuju živý kolagen Face a živý kolagen v kapslích Invita skin beauty od Nezestarni.cz. Je to něco úplně jiného než obyčejný kolagen, účinkuje to o tolik víc, že jsem ani nemohla věřit tomu jak jsem díky tomu omládla :) pomohlo mi to hodně i na klouby a mám i hezčí vlasy a pevnější nehty :)

Karla 14.06.2023

Já jsem se rozhodla pro savčí kolagen protože je složením bližší lidskému. Každopádně i z důvodu posílení kostí a kloubů, protože sportuji a trpím na bolesti kloubů, první výsledky taky po cca 8mi týdnech užívání, na vlasech to pozorouju nejvíc.

miška4 Karla 16.06.2023

Díky moc. A kupovala si od jakýho výrobce?

Karla Karla 18.06.2023

Užívám hydrolyzovaný kolegan od KK kolagen. Střídám příchutě, zatím nejlepší příchuť citron a pomeranč.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat