Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, uvažuju o zařazení kolagenu, pročítala jsem různé diskuze, ale je toho moc… Jaký je rozdíl mezi savčím a mořským kolagenem, a který vám funguje líp? A je to vůbec potřeba?
Ahoj, trochu obnovím diskuzi... Mamka si přeje kolagen k Vánocům a chci jí koupit jen ten nejlepší. Ráda bych si nechala poradit, který je opravdu kvalitní a má nejlepší účinky. Uvažovala jsem o kolagenu v prášku, protože je snadno stravitelný, ale není mi jasné, který je nejvhodnější pro zpevnění pleti, zlepšení kloubů a celkové zdraví. Máte nějaké tipy na kvalitní značky nebo přímo nějaký oblíbený produkt? Díky za vaše zkušenosti!
Ahoj, osobně mám dobré zkušenosti s kolagenem v prášku, který je opravdu dobře stravitelný. Pokud jde o zpevnění pleti a zlepšení zdraví kloubů, doporučila bych KolagenDrink. Mají produkty, které obsahují vysoce kvalitní hydrolyzovaný kolagen, který se rychle vstřebává a má skvělé účinky na pleť, vlasy, nehty i klouby. Je to skvělý dárek, protože se i dobře míchá s vodou a nemá žádnou výraznou chuť. Takže myslím, že by to pro mamku mohl být perfektní výběr! 😊
Jojo, to je super nápad. Jen k tomu teda ještě doporučím koupil elastin. Kolagen je super na vlasy a nehty, ale na tu pleť je potřeba užívat a podpořit elastin. Já mám výbornou zkušenost s tímto elastinem https://n-medical.cz/elastin-n-medical. Tak zkuste ještě kouknout na tento doplněk :)
Já si kupuju živý kolagen Face a živý kolagen v kapslích Invita skin beauty od Nezestarni.cz. Je to něco úplně jiného než obyčejný kolagen, účinkuje to o tolik víc, že jsem ani nemohla věřit tomu jak jsem díky tomu omládla :) pomohlo mi to hodně i na klouby a mám i hezčí vlasy a pevnější nehty :)
Já jsem se rozhodla pro savčí kolagen protože je složením bližší lidskému. Každopádně i z důvodu posílení kostí a kloubů, protože sportuji a trpím na bolesti kloubů, první výsledky taky po cca 8mi týdnech užívání, na vlasech to pozorouju nejvíc.
Díky moc. A kupovala si od jakýho výrobce?
Užívám hydrolyzovaný kolegan od KK kolagen. Střídám příchutě, zatím nejlepší příchuť citron a pomeranč.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.