Diskuse na téma Plavky

18. 04. 2023 Denisa5 Prosím o radu

Zdravím, letos konečně plánujeme dovolenou u moře - dáte mi doporučení na eshop, kde mají fakt hezké a moderní plavky? Kde nakupujete plavky Vy?

anastaziaa 22.06.2024

Já se na sebe nemůžu v kabince ani podívat, zase jsem přes zimu a jaro tak nabrala a potřebuju před dovolenou shodit abych se cítila v plavkách dobře, jak se vám to podařilo, poradíte osvědčenou dietu?

miška4 anastaziaa 23.06.2024

Vím o čem mluvíš, taky jsem to tak měla...podívej se na českou dietu KetoDiet, já jsem s ní zhubla 8 kilo a šlo to fakt snadno ;)

Alizee 20.07.2023

Já jsem teď prošla ve Vysočanech https://www.galerieharfa.cz/ a koupila jsem si troje krásný plavky a dvoje letní šaty, ani jedny takhle hezký jsem na netu neobjevila takže někdy stojí za to vyjít od obchodů a důkladně vše prolízt :-)

Denisa5 30.04.2023

Moc děkuji všem za komentáře a doporučení na relleciga.cz. Mají fakt krásné plavky a navíc si k podprsence můžete vybrat kalhotky ze tří druhů, což je super.

Andanka 27.04.2023

Holky, já u nich nakupuju roky a jsem moc spokojená. Tady máte přímo odkaz na jejich stránky, kdyby někdo potřeboval www.relleciga.cz

Simona K. 23.04.2023

Holky, značku neznám, ale mrknu. My letos pojedeme po dlouhé době k moři, tak snad mi vydrží alespoň jednu sezónu.

Marionneta 20.04.2023

Já plavky už roky nakupuju na relleciga.cz a na jejich kvalitní materiály nedám dopustit.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 44 v roce 2024 přináší pro Berany spoustu energie a příležitostí k osobnímu růstu. V tomto období se můžete cítit obzvláště motivováni k dosažení svých cílů. Využijte tento nával energie ke krokům vpřed, ale zároveň buďte ... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat