Diskuse na téma Kočárek

27. 02. 2023 miška4 Prosím o radu

Maminky, poraďte prosím s výběrem kočárku. Jsem poměrně aktivní člověk a ráda bych našla kvalitní kočárek, ve kterém bude miminko v pohodlí i na dlouhých procházkách i mimo město. Děkuju předem za rady :-)

Dianadia 06.12.2024

Maminky, prosím poraďte mi s výběrem prvního kočárku pro mimi. Chtěla bych nějaký nový a moderní, který půjde snadno skládat, protože budeme hodně pendlovat. Na ceně ani tak nezáleží, hlavně aby měl kvalitní matraci v korbičce a odolné materiály. Ráda bych taky aby měl nějaký hezký a moderní design. Moc díky :)

anastaziaa Dianadia 11.12.2024

Já mám tenhle https://www.crystalbaby.cz/joolz-joolz-day5-kompletni-set-hazel-brown a je perfektní. Má hodně kvalitní matraci a celkově materiály, stejně jako kola. Super snadno se skládá a vypadá stylově :-)

Vivi 28.03.2023

Tak se schválně podívejte na tenhle https://www.trendybaby.cz/noordi-kocarek-fjordi-2022-2v1-black je praktický, lehký a zároveň festovní, je z odolných materiálů, já jsem s ním maximálně spokojená a to s ním jezdím po městě i mimo něj.

miška4 Vivi 29.03.2023

Děkuju za doporučení, už nad tím dlouho dumám a jak koukám na tehle tak mám asi konečně jasno :-)

Vivi Vivi 30.03.2023

Tak jsem ráda že jsem mohla pomoct, snad s ním budeš taky tak spokojená jako já.

Marika 28.02.2023

Taky takový hledám tak jestli se vám nějaký osvědčil prosím sdílejte vaše zkušenosti :)

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

319 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
98 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat