Diskuse na téma Dobré granule pro psa

02. 02. 2023 Ella789 Prosím o radu

Dobrý den, jaké granule pro pejska kupujete? Máme teď boloňského psíka - 14 dní z útulku a granule, které máme mu moc nejedou.

Adéla 11.12.2024

Zdravím kde bych od nich krmivo mohla objednat? Budu ráda za doporučení na spolehlivý e-shop.

Stáňa Adéla 15.12.2024

Tady máte odkaz na krmivo, kterým krmím já www.krmiva-pucalka.cz/granule-pro-dospele-psy/marp-holistic-lamb-jehneci-bez-obilovin-17kg

Stáňa 07.12.2024

Skvělé krmivo bez obilovin kupuju na marppetfood.cz, doporučuji mrknout na web, najdete tam veškeré informace. Krmivo vyrábí rodinná firma, dbají na kvalitu surovin a složení mají opravdu výborné. Vidím to i na srsti svého psa, je zdraví, má plno energie.

Zuzana 01.12.2024

Dobrý večer, jaké krmivo bez obilovin kupujete svým pejskům? Máme doporučení od veterináře nedávat obiloviny, ale nevím, co vybrat, aby to bylo kvalitní a dobré.

Blanickova 12.02.2023

Taky od Marp granule objednám a zkusím je našemu pejskovi dát. Kupuju jinou značku, ale ty mi můj pejsek moc nechce žrát.

Ella789 09.02.2023

Holky, super tip - díky za něj! Jejich granule se m i líbí, hlavně složení a taky to, že jde o českou značku.

Dominka_K 06.02.2023

Marp je výborná značka a chválím i složení, s tím chybu určitě neuděláte.

Dankovka 04.02.2023

Výborné granule má značka Marp, jsou bez obilovin a nezatěžují zažívání. Objednávám je tady https://www.krmiva-pucalka.cz/granule-pro-psy/

miška4 Dankovka 26.01.2024

také je beru, jak pro našeho psa, tak i kocoura po kastraci

Alice Dankovka 27.11.2024

Tak já tuto značku znám, ale přiznám se, že jsme od nich granule zatím nebrali. Já jsem nedávno objevila granule od https://rawbark.cz/ a musím říct, že ty mě nadchly okamžitě :) Jsou plné přírodních složek a hlavně obsahují opravdu hodně masa. Pro psa za mě to nejlepší, co se dá koupit.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat