Diskuse na téma Kosmetika Český kaviár

19. 12. 2022 Dominka_K Prosím o radu

Zdravím, nemáte někdo vyzkoušené pleťové krémy od značky Český kaviár? Přemýšlím o koupi kosmetiky jako vánočního dárku.

Denisa5 29.12.2022

Holky, já jsem nedávno od kamarádky dostala denní krém od ceskykaviar.cz a je opravdu výborný. Díky kaviárovému extraktu je krém nabytý vitamíny, minerály a kyselinami a na pleti je to znát. Je krásně vyhlazená, rozzářená a působí mladistvěji. Chystám se teď objednat i krém na noc.

Elininka 28.12.2022

Tady je odkaz přímo na jejich stránky, kde si krémy můžete rovnou objednat https://www.ceskykaviar.cz

Blanickova 22.12.2022

Holky, kde krémy od značky Český kaviár kupujete, poradíte? Taky bych se mrkla na jejich kosmetiku.

Elininka 20.12.2022

Zdravím, já jejich krémy kupuju skoro dva roky a značku můžu jen doporučit. Krémy jsou příjemné, dobře se vstřebávají, skvěle hydratují a hlavně vypínají pleť a ta vypadá mladší a svěžejší.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat