Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, snažíme se o miminko a nedaří se. S manželem jsme podstoupili vyšetření a máme podstoupit IVF. Nemáte tip na dobrou kliniku, poradíte?
Ahoj holky, mohly byste se prosím podělit a trochu víc rozepsat o zkušenosti s klinikou ve Zlíně? Vím, že mají velkou úspěšnost, ale ráda bych věděla něco víc o tom celém procesu, o tom, jak jste se tam cítily. Bohužel, pokud se v nejbližší době nestane zázrak, tak budeme s manželem muset zvolit pomoc umělého oplodnění. Já ale celkově nemám moc ráda doktory, vím, že si asi budu muset píchat nějaké hormony a že to může být hodně psychicky náročný. Tuhle kliniku jsem si zatím vybrala na základě těch jejich výsledků, měli by být u nás fakt jednička, ale i tak bych se ráda dozvěděla něco víc o tom, jak to tam chodí.
Ahojky, my jsme ve Zlíně s manželem podstoupili umělé oplodnění před dvěma roky. Celý ten proces je hodně individuální. První krok je vstupní konzultace, kterou absolvujete v páru a doktor podle vaší situace provede vyšetření (u chlapa je to samozřejmě v první řadě spermiogram, mně třeba brali krev, aby zjistili, jakou mám zásobu vajíček). Podle toho, jak ta vyšetření dopadnou, tak navrhnou, jak dál postupovat. Já jsem naštěstí měla svoje vajíčka schopná oplodnění, takže následovala hormonální stimulace, odběr vajíček, jejich oplodnění a zavedení do dělohy. To víš, že ty hormony si s tebou trochu pohrají, celkově je řešení takového problému dost psychicky náročné, ale o to víc bych doporučila právě tuto kliniku. Kromě toho, že v odbornosti jsou u nás v republice jedničkou, tak mi moc pomohlo to prostředí tam a to, že se k nám po celou dobu chovali moc hezky.
Moc děkuji za komentáře - hned jsem se s manželem na kliniku ivf-zlin.cz objednali, tak snad budu mít taky štěstí a vše se povede jak má :)
Souhlasím - klinika www.ivf-zlin.cz je vyhlášená a má velkou úspěšnost. Mojí sestře se tam loni povedlo otěhotnět - mimčo přijde na svět za týden :)
Já doporučuju Kliniku IVF Zlín, mají velkou úspěšnost a navíc, teď tam mají zrovna slevu na jednu z metod, která fakt pomáhá, víc info najdete na jejich webu nebo facebooku.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.