Diskuse na téma Fotoobraz

30. 04. 2022 miška4 Prosím o radu

Chtěla bych nám nechat udělat obraz ze svatební fotky, poradíte firmu, která to udělá kvalitně? Předem děkuju :)

Terry 13.12.2024

Ahoj, obnovím diskuzi... Potřebuji udělat k vánocům fotoobraz. Požadavky? Klasika - syté barvy, super napnutí, kvalitní plátno a výběr rozměrů. Doba se hnula, tak prosím o aktuální tipy. Díky moc.

Věra Terry včera 18:47

Ahojky, na fotoobrazy můžu doporučit Impresi.cz. Mají kvalitní plátna s krásnými sytými barvami, profesionální napnutí a velký výběr rozměrů, takže si určitě vybereš. Navíc je jejich práce precizní, takže výsledek vypadá opravdu luxusně. Objednávala jsem u nich obraz jako dárek, a byl to naprostý úspěch – barvy byly přesně takové, jaké jsem chtěla, a kvalita fakt top.

Dominka_K 05.03.2023

Dbrý den, já jsem u nich objednávala tisk fotek na překližku a na plátno jako dárky pro rodinu na Vánoce a velká spokojenost. Teď se chystám u nich taky udělat objednávku - kvalita je perfektní a barvy jako živé.

Andanka 03.03.2023

Zdravím, četla jsem dobré recenze na fotky na plátně od fotoobrazyzplatna.cz - nemáte s něma někdo zkušenost?

Klára 29.05.2022

A na tom dřevu je ten obraz dobře vidět?

Simča Klára 02.11.2022

Jestli chceš obraz v dobré kvalitě, tak doporučuju na pravé plátno ;)

Klára Klára 15.11.2022

Máš přímo někoho, koho by si mi doporučila, kdo tiskne na plátno?

Simča Klára 06.12.2022

Ano, doporučuju firmu buď v obraze :)

Sarra 27.05.2022

CW foto

Dita 01.05.2022

Koukni sem https://www.svatbomilka.cz/k/s170-fotoobrazy

miška4 Dita 27.05.2022

Skvělej tip, díky moc :)

Dita Dita 28.05.2022

Není za co, mně se líbilo že tisknou na různý materiály

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat