Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Znáte někdo kosmetiku a salón Pevonia Botanica?
Úžasný je Živý kolagen s dračí krví od Nezestarni.cz. Je přírodní, úplně bez konzervantů a vyloženě jsem díky němu omládla. Mají skvělou i ostatní kosmetiku a skvělý krém na ruce ;)
Já osobně miluju tuhle kosmetiku https://www.notino.cz/dr-feelgood/ . Našla jsem ji právě na notinu a jsem s ní velmi spokojená. Mají jak krémy tak i olejíčky, které jsou úžasné! Fakt doporučuji. :)
Holky a nějaká certifikovaná bio kosmetika co má větší výběr pleťovky? Hledám něco na hydrataci i na odličování.
Ahojky, koukni na Utrekram https://www.milujubio.cz/urtekram-denni-krem-narcissa-50-ml-bio, já mám moc ráda tento krém, mají i super sérum nebo čistící pěnu. Projdi si to. Kosmetika je dánská, má certifikace i ocenění a je fakt dobrá. :)
Moc děkuji, koukala jsem a objednala jsem si co jsi mi poslala plus jsem si tam vzala i oční krém, pěnu na čištění a to sérum divoká růže, to se mi moc líbilo, tak doufám že budu také spokojená. :)
Já používám velmi ráda kosmetiku od Khadi. Mají ajurvédskou recepturu, nádherně voní, mýdla a olejíčky jsou krásně hydratační a mám po nich hebkou vyživenou pokožku. :) Používám i barvy na vlasy a s těmi jsem také velmi spokojená.
O té mi říkala kamarádka, barví se právě těma barvama. Mají i něco přímo na obličej nebo to je jen na tělo? Ona používá jen vlasovku, ale je s ní moc spokojená. Ale zbytek ozkoušený nemá, ty olejíčky sem i moc líbí a pořád nad nimi uvažuji.
Olejíčky jsou boží! Osobně se mažu vždycky po koupeli, ještě když je pokožka vlhká. Nádherně voní, pokožka se hezky leskne, miluji je hlavně v létě. Používám Centella , jsou i proti striím. Myslím, že když použijete jiný na obličej nic se nestane. :)
Já osobně nedám dopustit na kosmetiku https://www.iuvenio.com/ určitě na ní koukněte. Co jsem jí začala používat mám konečně krásnou pleť :-)
Vypadá dobře, co od nich používáš? Mám docela mastnou pleť tak mám trošku strach aby mi neucpávala póry, protože s tím mívám často problém
Mně teda póry vůbec neucpává, naopak mám po ní pleť celkově lepší. Mám od nich všechno, fresh, krém retouch, peeling, nano sérum…
Skvělá je česká bio kosmetika Snopek, mají úžasné produkty
Vypadá dobře, děkuju za tip
Není zač, ráda jsem poradila
Mně moc vyhovuje česká přírodní kosmetika Nobilis tilia viz https://eshop.nobilis.cz/ je od základu přírodní, vyrábí se v Českém Švýcarsku.
Tu taky používám, ta je výborná
Za mě je to naprostá topka :-)
Děkuju za tip, vypadá to moc dobře, zkusím ji :)
Není zač, dej vědět až jí vyzkoušíš :-)
Jakou používáte kosmetiku ? Nenajdu tu někoho se zkušeností se značkou benecos ?
Mám od nich deodorant a ještě bych ráda vyzkoušela něco, protože mám ráda přírodní kosmetiku v bio kvalitě :)
mám od pevonia botanica sprchový peeling a krém proti vráskám kolem očí a jsem z něj celkem nadšená, protože jako jediný (co aspoň já znám) působí ze spodu na povrch :) určitě neváhej a vyzkoušej sama
ahoj, máte od pevonia botanica, některá doma krém? Jeden od nich mě zaujal,, ale nevím, jestli si ho mám pořídit nebo ne
ahoj, já mám doma krém na mastnou pleť od pevonia botanica a jsem s ním moc psokojená, ale mají toho víc mrkni na pevoniaeshop.cz ;-)
Pevonii pouzivam jiz 2 roky a jsem opravdu nejspokojenejsi :-) drive jsem pouzivala cenove nizsi kosmetiku, ale ted vim ze priplatit si za kvalitu je lepsi. :-) vypplati se si rozmyslet co na sebe a na svou pokozku natirame nebo cim se odlicujeme. pravidelne objednavam z pevonia eshopu *17*
Tak pak napis jak si s ni byla spokojena ju
Ja ano, ted jsem si od nich objednavala radu na problamtikou plet, taks e tesim az mi prijde
Najdes toho hodne tady pevoniaeshop.cz
Holky prosim vas hodte se nekdo odkaz at vim kde presne ji hledat
To ano to je, v jejim veku bych chtela vypadat taky takhle uzasne
Jo ja si rikala pro jakou kosmetiku je tvari :-) jeji plet je uzasna!
Ano kosmetiku znam a pomerne hodne si od ni objednavam na pevoniaeshop.cz , kdo by ji neznal kdy je jeji tvari Dana Moravkova :-)
Chtěla jsem k Vánocům koupit mámě jejich krém Lumafirm nebo objednat kosmetiku přímo v salónu. A protože jsem o tom neslyšela, chtěla jsem se informovat :-). Nakonec jsme s bráchou vybrali jiný dárek. Ale třeba to využiju k narozkám :-).
Tak to jsi mohla jít na veletrh World of beuty... v Letňanech. Pevonia tam měla stánek. Koupila jsem si tam krém na obličej. Mažu se asi týden a jsem moc spokojená.
Proč to chceš vědět? *4*
;-) asi keklama zadarmo
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.