Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Nevíte, kde mají pěkný výběr čalouněných křesel do jídelny ? Za každý tip budu ráda :)
ahoj, tak jste mě nahlodaly a na ezidle jsem mrkla, má někdo ten typ SNAP Bari ? to jsou barové stoličky, vypadají moc pěkně, líbí se mi,že si čalounění vyberu atd, ale aby byly aji stabilní
já je mám a jsou krásné a stabilní, nemusíte se bát:) to provedení je opravdu kvalitní, měla jsem z nich velkou radost
tak jsem je od tama vzala a mám obrovskou radost. dodání rychlé se všim mi vyšli vstříc, navolila jsem si barvu vše podle sebe
Miška4:ahoj, tam jsem byla teda taky spokojená, kupovala jsem u nich jídelní set židlí a kvalitní provedení, rychlá doprava...jak nerada nakupuju online, tak tady spokojenost se servisem
ahoj zaháčkuju se, vybírám barová křesílka do jídelního koutku
ahoj já jsem kupovala tyhle a spokojenost https://www.ezidle.cz/barova-zidle-bari-77/4229/p
tak jsem je objednala a moc děkuji, jsou kvalitní a krásné v interieru! :)
Tak to se s dovolením připojím, protože děláme novou kuchyň a část kde bude jídelní stůl s židlemi ještě nemám a stále hledám co by mi padlo do oka.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, můžete očekávat zvýšenou energii a vášeň ve všech oblastech vašeho života. Planeta Mars, váš vládce, bude mít pozitivní vliv na vaše osobní a profesionální vztahy. Je to ideální čas... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.