Diskuse na téma Mastné vlasy

Opravdu hodně se mi mastí vlasy, už jsem zkošela různé šampony a nic mi nepomáhá. Co vám pomohlo?

Lilianne 16.07.2024

Pokud nic nepomáhá, tak bych to zkusila vzít od základu a třeba pozměnit jídelníček nebo začít brát nějaké vitamíny. Ono se to možná nezdá, ale strava udělá opravdu hodně.

milka77 25.01.2024

Taky se mi vlasy snadno mastí, nemůžu si na ně dát nic výživného a to bych to fakt potřebovala. Tak jestli můžete něco doporučit bude to super :)

miška4 milka77 28.01.2024

Já si kupuju vlasovou i další kosmetiku od Venira.cz. Mám taky jejich kolagenový drink, podívej se na to, mají kvalitní přírodní produkty a já mám díky nim konečně husté a zdravé vlasy a o hodně hezčí pleť :-)

Dianadia 27.12.2023

A jakou kosmetiku na vlasy pravidelně používáte? Potřebuju něco na výživu co mi nebude mastit vlasy.

Bety-tyna 27.10.2021

Tohle jsem taky řešila a moc mi pomohli na https://www.clinicalhair.cz/ udělají vám trichologické vyšetření, zjistí příčinu a potom už se to dá rychle vyřešit.

Alice Bety-tyna 31.10.2021

A jak to vyšetření probíhá?

Bety-tyna Bety-tyna 31.10.2021

To ti jenom jezdí takovou kamerkou po hlavě, není to nic nepříjemnýho :) píšou o tom na jejich webu

Alice 24.10.2021

Taky se mi hodně mastí vlasy a dělají lupy tak budu ráda za vaše tipy

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:25
42 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat