Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Extrémně se mi mastí vlasy a dělají se mi i lupy, nemáte nějaké rady? Šampony co jsou na tohle určené mi nepomáhají.
Poraďte něco na výživu vlasů co vlasy hned neumastí, děkuju :)
Taky se mi vlasy hodně mastí a zároveň je mám takové suché a bez lesku, každou radu taky ocením, klidně bych zkusila i nějaký doplněk stravy jestli se vám něco osvědčilo.
Někdy holky stačí zkusit jinou kosmetiku. Já jsem třeba vyzkoušela 4 značky než jsem kápla na tu správnou, co mým vlasům a pokožce vyhovuje.
U jaké si nakonec skončila? Ráda dám na doporučení. Nerada bych totiž vyhazovala peníze za to, že budu muset zkoušet šampony, které mi nebudou vyhovovat :(
Co jsem si oblíbila úplně nejvíc je tady ten vlasový olejíček https://www.khadi.cz/khadi-vlasovy-olej-mocna-amla-50-ml jinak veškerou kosmetiku mám od nich.
Mně se taky strašně mastí vlasy, zkusila bych tam taky zajít. Jak to řešili?
Základ je trichologické vyšetření, můžeš si o tom přečíst na jejich stránkách
Děkuju za odpověď, už jsem se objednala tak snad mi taky pomůžou.
Není zač, určitě jo, jsou to odborníci ;)
Tohle jsem taky řešila a pomohli mi až na klinice Clinical Hair & Health, zkus kouknout na jejich stránky
Děkuju za radu, zkusím se tam objednat protože už si opravdu nevím rady.
Určitě to za to stojí, je zbytečný to odkládat. Mě teď mrzí že jsem o nich nevěděla dřív, mohla jsem mít pokoj už dávno
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.