Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Pochlubte se nám, čím jste chtěla být jako malá - princeznou, doktorkou, učitelkou, baletkou... nebo nečím jiným? A jakou práci máte dnes? :)
Já archeolog... A občas přemýšlím nad tím...
já jsem chtěla být doktorka, ale vzhledem k tomu, že jsem nerada trávila čas v knihách, vystudovala jsem zdravotní sestru...ale pak jsem odjela do zahraničí jako au-pairka. Zase jsem pracovala ve zdravotnictví a kdyz se naskytla příležitost odjet v oboru pracovat do S.Arábie, hned jsem zvedla kotvy a myslím, že se mi splnil sen
já jsem chtěla být taktéž kosmonautkou a potřeby fyziky a matematiky splňuji a stále chci projít tím zdlouhavým procesem... avšak mé zdraví jako diabetičky mně to bohužel nedovoluje... hold né každému se může splnit dětský sen i kdyby se stavěl třeba na hlavu :(
Už od malička jsem měla veliký sen...stát se herečkou a zpěvačkou vzájemně.....obdivuji herce a herečky,ale když jsem se s některýma bavila říkali že tet to berou už:-) jenom jako práci..doufám že bych to tak nikdy nebrala:-)
Já už od svojich pěti chci pracovat v oboru lékařství :) první to byl chirurg, pak několik let zvěrolékařka, pak oční pak dětská doktorka pak psycholožka a teď jdu do prváku na zdravku :D no a mezitím sem taky chtěla umět ovládat magii a ten zájem mě ještě tak docela nepřešel, akorát to beru jinak než kdysi :D
Kozmonautka (ale detsky rozum mi napovedal, ze by mi beztiazovy stav mohol povytahovat zubne plomby *4*) :-D Takze som sa preorientovala na zverolekarku... Nuz a skoncila som v kruhu ekonomie *1*
To já sem chtěla být kuchařkou, už jako malá od 7 let,takže i proto jsem vystudovala maturitní obor kuchař a dnes už 7 let vařím v jedné z luxusních restaurací v praze,práce mě baví,přímo ji miluju *1*
Já jsem chtěla být maminka...
já jsem takovej klasickej případ : princezna o pár let později čarodějka
Chtěla jsem být krasobruslařkou, pak baletkou, pak zpěvačkou, herečkou :D:D:.Dnes učím děti v mateřské školce, a je to fajn práce.
já jsem chtěla být kosmonautkou a letět na mars :-) drželo mě to do doby než jsem zjistila, že je tam potřeba umět matiku a fyziku a nejvíc mě odradilo takové to, jak dělají zkoušky jestli kosmonauti vydrží když se jim začne točit raketa, když jsem viděla v televizi záběry, hned mě to přešlo, ale kousek toho snu je pořád ve mě a kdybych měla možnost určitě bych ji využila :-) no a teď jsem ještě na škole, za rok končím, ale nemám ani páru co budu dělat :-)
hele to sem taky chtěla, ale já do tý doby než jsem zjistila že nemůžou mít děti. V tý dobějsem jich chtěla šest...
Veterinářkou, pak zase zubařkou, taky policajtkou.
ja som chcela byť princeznou a neskôr požiarnikom , kukala som rozprávku Požiarnik Sam :D ...a teraz som Manikérkou Pedikérku .
Učitelkou, pak doktorkou, advokátkou. Momentálně studuju veřejnou správu.
Ahojte.ako mala som chcela byt vselicim...Ale raz ked sa ma niekto opytal cim by som chcela. byt,povedala som : ANJELOM.chcela by som byt anjelikom,aby som mohla byt v nebicku so starkou.,ta asi 3tyzdne dozadu zomrela a strasne mi chybala...tak si pamatam ze som toto povedala:-):-)
Tak ja som chcela byť najskôr kozmonautkov. Potom som chcela byť veľkou finančníčkou a teraz by som chcela byť len úspešnou. ;-)
stále som sníval o tom,že raz budem pilotom super veľkého lietadla:-D
Tak já už si osobně nepamatuji čím jsem chtěla být jako malá, ale z vyprávění svých rodičů jsem prý pořád mluvila o tom, že až budu velká budu prodavačkou v papírnictví. Nevím sice proč v papírnictví, ale nejspíš se mi líbila vůně papíru :-D Což mi ostatně zůstalo, miluji knížky*4* A co že dělám za práci nyní? Nyní jsem ve stádiu hledání práce, jelikož mi skončila rodičovská dovolená se dvěmi dětmi.
Chtěla jsem být kosmonautkou.
autopretekar, no nikto ma nechce sponzorovat a je to veeeeeeeeeeeeelmi drahy konicek
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu můžete cítit, že se věci kolem vás zrychlují. Práce i osobní projekty mohou nabrat na intenzitě, což vás může přivést k nečekaným výzvám. Vaše schopnost rychle reagovat na změny vám však pomůže vypořádat se se vším... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.