Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ke správné výživě pro děti mohu doporučit tinkturu od Allivictus, je i na prevenci. Přírodní a vhodná pro děti a my s ní máme výbornou zkušenost.
Bylinný sirup jsem si u nich objednala a áívím ho dětem.
Já dávám tříleté dceři na podporu imunity Altaherba sirup ze 14bylin.
Ano, užíváme je s manželem i s dvanáctiletým synem. Nebývá tak často nemocný.
Jsou vhodné i pro děti? Máte je vyzkoušené?
Na posílení imunity vyzkoušejte kouzelné kapky od www.altaherba.cz. Mám s nimi výbornou zkušenost.
Holky, na posílení imunity je taky super kozí kolostrum, vyzkoušejte ho.
My kupujeme Sunárek. Hami nám nechutná. Je to jednoduchý. Jako nic nenadělám, když mi to dítě nechce jíst. A jsem docela ráda, protože složení Sunárku je super.
My máme super zkušenosti s kozím kolostrem.
Užívám ho i na posílení kostí a svalů. Co se týká imunity, tak nebývám nemocná.
Je dobré vědět, že přípravek na posílení imunity jako vigantolvit existuje.
A kdy se má začít užívat, na podzim nebo raději na jaro?
Já ho beru celý podzim i zimu a nejsem nemocná.
Na podporu kostí, abych neměla osteoporózu, užívám Vigantolvit dvakrát ročně.
Dobrý tip. Zkusím ho taky. Teď v zimním období, kdy sluneční svit není tak silný.
A máte opravdu viditelné výsledky?
My s manželem vždy na podzim už pár let nasazujeme vigantolvit, nebýváme přes zimu nemocní, takže efekt to má.
Už ho taky užívám, nejenom kvůliimunitě, ale i na posílení kostí a svalů.
Jsem žena po padesátkce, imunita je pro mě důležitá, ale chci si taky zachovat zdravé kosti a svaly. Proto sahám po vigantolvitu.
Taky mě ho lékařka doporučila. Užívám ho pravidelně.
A kupuješ od nich i příkrmy? Myslím ta hotová jídla?
Na podporu imunity mám výbornou zkušenost s Ženšenem pravým od Vito Life.
Ano, souhlasím, ten je výborný.
Ahojky prosim co doplnky stravy mate nekdo na podporu imunity a tak ?
Ahojky, ano ja mam vyzkouseno a jsem moc spokojena s vecmi od vito life. :-) nemaji jen na posileni imunity ale i na ruzne jine potize. :-)
Jaky presne produkt si na tu imunitu porizujete at vim co si koupit? :)
Na imunitu je podle me nejlepsi Echinacea od totho vito life tam ji maji take.
Já osobně mám hrozné problémy s imunitou, aji Dr mi řekla, že opravdu je tam problém. Každopádně já beru různé multivitaminy na podporu imuty a snažím se o sebe starat, tak abych byla nemocná minimálně.
Neříkám, že všechny nejsou jen z ovoce. Ale třeba přidaný cukr je naprostá zbytečnost.
Ostatní nemají čisté ovoce? Z čeho tedy jsou:
A to absolutně není pravda. Podívej se v obchodě, dej si ten čas a přečti složení. Tady máš etikety sunaru u jednotlivých produktů https://www.sunar.cz/produkt/sunarek-do-rucicky-merunka/
Proč by mi to mělo být jedno? Když koupím ovocnou kapsičku, tak snad tam ovoce je
Jako vážně? Tobě je jedno jestli dáváš malému dítěti kvalitní ovoce nebo nějakou, která ho viděa z rychlíku?
Co řešíte? Dítě přece nepozná co mu dáváte? Ať už tu nebo tu.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu můžete cítit, že se věci kolem vás zrychlují. Práce i osobní projekty mohou nabrat na intenzitě, což vás může přivést k nečekaným výzvám. Vaše schopnost rychle reagovat na změny vám však pomůže vypořádat se se vším... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.