Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Chtěla bych se zeptat jestli se prosím některá z vás nesetkala s problémem, že se chlapovi normálně postaví, ale není pořádně tvrdý ? Dá se s tím něco dělat ? Nebo udělala by s tím něco vakuová pumpa ?
Nám se osvědčil tenhle gel https://www.erectan.cz/pripravky-na-erekci/erectan-intim-gel fakt to perfektně podpoří erekci a i pro mě je to mooc příjemný a vzrušivý ;-)
No to vypadá dobře podle toho co tam píšou, líbí se mi, že to je i pro ženu, tak to zkusíme :)
Ano přesně, někdy je potřeba trochu pomoct. Ale nevím jak by se na to manžel tvářil.. Chtělo by to nějakou nenápadnou vakuovku. :-D
Měla jsem stejný problém, že jsem se bála, ale nakonec byl z toho nadšenej a vakuovku jsem koupila na e-kondomy, tam je to za přijatelný ceny když by tě s tím poslal někam.. :DD
Koupila jsem příteli tady tu vakuovku https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vakuove-pumpy/pipedream-pump-worx-euro-pump-vakuova-pumpa a fakt je to pecka, protože ač nemá problém s erekcí, tak je potřeba tomu někdy pomoct.
Super, konečně někdo, kdo sem dal konkrétní kousek, se kterým máte zkoušenost.
Koukněte se na https://e-kondomy.cz/ určitě tam najdete pomůcky, který pomůžou ;)
Mohla by si být konkrétnější ?
Stačí vakuová pumpa spolu s erekčním kroužkem u kořene penisu. A je to bezpečné, jen hlídat dobu použití - zaškrcení odtoku krve - max 30 minut!
Dá se to řešit i doplňky, co jsou určené na erekci, protože po nich je penis pořádně tvrdý, tak bych na místě zakladatelky diskuze zkusila aby chlap vyzkoušel obojí a uvidíte, co bude lepší
Chlap má taky problémy s erekcí takže si pořídil vakuovou pumpu a ta mu pokaždé spolehlivě pomůže
Stačí vakuová pumpa a erekční kroužek u kořene penisu.
Pokud chce člověk brát tady tyhle doplňky na podporu erekce, ať už jsou na předpis nebo volně prodejné, tak musí být zdravotně v pořádku, to je snad logické. Pak může dojít tady k těm návalům apod, ale k tomu může dojít u všech přípravků, protože zvyšují tlak, že jo.
Jestli se v tom víc orientuješ, tak nedokázala by si nám poradit, který přípravek je nejbezpečnější a nejvhodnějí ?
Můžu doporučit jedině, to co užívá manžel a to jsou doplňky ze supererekce.
Taky chceme s přítelem přejít na něco co hlavně nebude mít vedlejší účinky..
Vedlejší účinky ? S čím máte tak špatnou zkušenost ?
Mám strach hlavně z dlouhodobého hlediska, přítelův kamarád měl návaly horka, bylo mu zle, proto nechceme klasické prášky ale radši nějaký přírodní doplněk.
Zkoušel to řešit s doktorem ? Třeba může být chyba někde jinde, ne v tom doplňku.
Ať si zkusí koupit Amarex, má přírodní složení, takže žádné vedlejší účinky.
My jsme zkoušeli ruzné věci, ale přítel se teď dal na zdravější životní styl a už nechce brát prášky, tak zjišťuju jestli nemáte někdo dobrou zkušenost s něčím přírodním na podporu erekce?
Ahoj a používá váš partner spíše vitamíny a nebo třeba nějaký gel? Chci také pro svého milého něco na ten jeho nástroj koupit
Můj partner používá gel.Velice příjemná věc.
A kde ho kupujete?
Plno takových věcí mají na e-kondomy
zkus nějaký gel, nebo sprej na penis pro lepší erekci a uvidíš, že mu bude stát jako svíčka
zkuste se podívat na e-kondomy do sekce afrodiziaka...tam mají různé přípravky na zlepšení erekce, partnerovi to pomohlo a mě vlastně taky ;-)
Hele jak dlouho by to po těch prášcích mělo vydržet ta erekce ?
Nevím jak dlouho vydrží, ale co je na tom perfektní, že je chlap schopný mít sex víckrát po sobě, což u nás předtím nepřipadalo v úvahu.
A tady ten stav vydrží jak dlouho ? Uvádí to tam taky ?
U každého toho prášku je to jinak, takže je potřeba se podívat co zrovna vám by se líbilo a co by partner potřeboval, ale všechno je tam podrobně popsané, tak se koukni na supererekce.com
A je to osvědčený eshop ? Zatím se mi podle popisu líbí ten runner tak uvidím jestli to schválí přítel, to bude to hlavní.
To víš že se s tím dá něco dělat. Zkoušel to už třeba konzultovat s doktorem ? Nebo nezkoušeli jste něco na erekci ?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.