Diskuse na téma Muj pritel mi nevoni....
Ahojky,mám takový menší,ale ve své podstatě docela obrovský problém:-/...s mým přítelem chodím sice teprve pět měsíců,ale místo,abych byla zamilovaná a šílela po něm,tak už teď na něm hledám chyby,které se mi nelíbí....Můj přítel je úžasný člověk,je citlivý,pozorný,tulivý (teď to vypadá jako kdybych mluvila o svém psovi,ale není to tak)...každý den mi dokazuje,jak moc mě miluje....Ale když se máme milovat,tak mi prostě nevoní....Už si nevím rady a ani nevím,jak bych mu to měla říct....Upřímně řečeno,mám docela problémy při orálním sexu.Orální sex je věc,kterou nedělám moc ráda,spíše se mi protivý.Svému přiteli jsem to řekla a on to jako milující partner chápal,i když to hrozně miluje....A však na důkaz mé lásky jsem mu chtěla udělat radost a orální sex jsem udělala...Bohužel pro mě,můj přítel to vzal tak,že už mi to nevadí a tím pádem už můžeme orální sex provozovat pořád...K mé smůle je tu další a docela zásadní problém v tom,že můj přítel není zvyklí koupat se v noci nýbrž ráno....Sex většinou provozujeme v noci,než-li ve dne,tím pádem když je za celý den zpocený a ještě po mně chce orální sex.....:-/...bohužel nevím,jak jinak to komentovat....Navíc když přijede za mnou na víkend,tak se většinou ani nevykoupe a koupe se až v pondělí ráno...Ještě ke všemu se extrééééémně potí....nechci mu říkat,že smrdí,poněvadž by ho to určitě urazilo...Strašně ho miluju a nechtěla bych o takovýho úžasnýho chlapa přijít,ale prostě....Už si vážně nevím rady:-/,pokud by měl někdo nějaký rozumný nápad či zkušenost s touto situací,budu mu nesmírně vděčná za to,jak si s tímhle problémem poradil....
P.S.Pokud máte nápad ten,že se budeme chodit sprchovat spolu,tak to mi prosím neraďte,ptž bych se nerada na x-let přivázala k tomu,že se budu chodit sprchovat pořád se svým přítelem...Předem děkuji za odpověď