Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj holky, potřebuju si koupit nějaké nové věci… Trochu jsem zhubla, tak si potřebuju obměnit šatník. Můj problém je, že jsem vysazená hlavně na bavlněný věci… Kde kupujete?
Čau holky, sháním na zimu beránkovou teplou mikinu z mikroplyše, koukala jsem na MK Lůžkoviny, líbí se mi jejich design a vypadají kvalitně za dobrý ceny, co myslíte, máte vyzkoušeno někdo?
Já ji mám doma, je boží. Kvalita super, krásně hřeje, oversize střihy jsou hrozně fajn, hezky zahřejí, nikde netáhnou, neobepínají, za mě super, doporučuju. Myslím je mají i s nějakou slevou teďka, tak koukni.
Ahoj všem, potřebuju poradit. Chci chlapovi koupit nějakou pěknou košili. Kam mrknout, kam zajít? Nebráním se ani e-shopu, pokud to budou kvalitní kousky…
Aha, super… Hele, já krom toho, že hledám fakt kvalitní bavlněný věci, tak taky hledám trička pro dlouhány? Můj taťka je šílenej dlouhán a my s mamkou vždycky lítáme a nikdy žádný padnoucí a kvalitní tričko nemůžeme sehnat…:/ Myslíš, že třeba i tohle to cistytriko.cz má?
Ano ano, to je u nich super. Opravdu to tam seženeš :) Jinak mají tam krásný polo https://www.cistytriko.cz/panske-polokosile/ Ty já teda kupuju jenom tam, protože tam je to fakt kvalita.
Hele a ještě se zeptám... Jak je to u cisty triko.cz s velikostma? Sedí dobře? Nebo jis třeba musela měnit?
Já jsem nikdy problém neměla. Vždy jsem se orientovala podle jejich tabulek a podle nich taky vybírala a vždy vše sedělo.
Ahoj, já když tak něco potřebuju, tak si docela i cáruju po městě, nevadí mi to. Ovšem jako co se týká bavlněných věcí, tak to se nijak nezalamuju, stejně v obchodech čistou bavlnu neseženeš, všechno je to s přímesí. Takže bavlněný věci nakupuju na https://www.cistytriko.cz/. Tam jsem teda moc spokojená!
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.