Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Může mi někdo poskytnout info o plastické operaci břicha a podělit se o zkušenost . Mám tři děti, to je konečný stav, je mi 40 a ráda bych se zbavila spodního babyvaku. Pravidelně cvičím, posiluji, jezdím spinning týdně ca 6-7 hodin v aerobní zóně. Vážně přemýšlím o chirurgickém zákroku.
Byla jsem na abdominoplastice zde v Brně u https://justan.cz/. Za mě skvěle provedená práce. Můžete si vybrat mini nebo celkovou. U celkové Vám mohou upravit i boky a celé bříško. Efekt skvělý! Určitě doporučuji. Případně je ještě možná liposukce, ale záleží na tom jak moc potřebujete břicho odstranit/ upravit.
Pana doktora Justana také mohu doporučit. Byla jsem u něj sice jen na operaci víček, ale vel mise mi zamlouvá přístup pana doktora. Provedení práce na jedničku i pooperační péče.
Jak to čtu, tak pan doktor musí být opravdu odborník. Vidím na něj chválu skoro v každé diskuzi. Já nad plastikou teprve přemýšlím, ale už vím, kam se obrátím, až se rozhodnu.
Taky chci jít na ABClinic, čtu na ně samou chválu a koukala jsem i na youtube jejich videa a líbí se mi to ze všech klinik nejvíc :-)
Já bych si chtěla nechat spravit břicho po třech dětech, ale pořád se k tomu nemůžu rozhodnout, vždycky skončím na tom, že nevím ke komu jít…můžete se prosím podělit o zkušenosti s konkrétními doktory nebo alespoň klinikami? Je mi celkem jedno kde, Praha by byla ideální ale za dobrým doktorem dojedu kamkoliv.
No já nad tím taky už nějakou dobu vážně uvažuju tak budu ráda když se podělíte o zkušenosti, nejen ke komu, ale i jaká je rekonvalescence atd.
Já jsem byla na https://www.abclinic.com/ u pana doktora Patzelta a z výsledku jsem nadšená. Byla jsem na abdominoplastice spolu s liposukcí a výsledek je stokrát lepší než jsem si představovala, pan doktor má zlaté ruce a perfektní přístup :)
A co konkrétně máš za trápení s břichem? Nějaký tuk na spodním břiše? Nebo vyvěšená kůže?
Ahoj holky, taky jsem se s břichem natrápila až až, ale někomu to prostě nejde tak lehce jak jiným a já už na to neměla nervy a i přes veškeré snažení to břicho ne a ne opadnout. Taky jsem se svěřila do rukou profesionálu a šla na plastiku břicha. Rozhodně nej rozhodnutí mého života
Tak s povislým břichem nebo s nevzhledným břichem po porodu bojuje hodně maminek.. některá to vycvičí, ale mně se to třeba nepovedlo. Po 2 letech od porodu jsem to vzdala a v abclinic.com jsem si nechala udělat plastiku břicha a jsem nejšťastnější
A to jste šla na liposukci celého břicha? Nebo na nějakou remodelaci nebo co jste podstoupila?
Ano, byla jsem na liposukci. Zůstalo mi ale po porodu 14kg nad původní váhou a to břicho opravdu nehezké, úplně jsem se styděla i před manželem. Poptala jsem si konzultaci na www.abclinic.com, vše jsem se dozvěděla abych věděla, co by mě případně čekalo a vůbec jsem neváhala. Ten rozdíl prostě milion a jedna. Neuvěřitelná změna
Jasně, já jsem taky dlouho váhala, ale pak jsem došla k závěru, že to asi nevyřeším dietou a cvičením, tak jsem se objednala na abclinic.com a už jsem i po zákroku
A co jste si nechala udělat?
Nechala jsem si udělat abdominoplastiku a i úpravu poprsí a cítím se naprosto znovuzrozená.. je to úžasný pocit mít tělo, v kterém se člověk cítí ok. Za mě je fakt tato klinika špica. Mrkněte na www.abclinic.com, mají tam možnost konzultace za pár stovek a tam vše hezky vysvětlí
Jak dlouho prosím tě trvala rekonvalescence než ses zas vrátila do normálního těla a byla schopná normálně fungovat?
No moje břicho je jedna velká katastrofa. Mám ho hrozně povislé a opravdu nevzhledné, takže s ním něco musím opravdu udělat. Cvičení mi nepomáhá :( řešila jste některá něco takového plastikou?
Tak rozdíl po liposukci je očividný na první pohled. To sama uvidíš, jak se to tělo neuvěřitelně promění. Jukni na to abclinic.com a domluv si konzultaci, se vším ti poradí a řeknou
Máte nějaké tipy a rady jak vyřešit opravdu nevzhledné břicho? Dost přemýšlím o liposukci. Nedaří se mi to zhubnout jídlem a cvičením
Jeeé super, no zrovna se koukám na net, a je akce https://www.abclinic.com/aktuality/vanocni-nabidka/. Už jsem byla na úpravě nosu a ještě přemýšlím, že si nechám po dětech upravit prsa a břicho, protože je to opravdu víc než nutné
No ono to břicho po těhotenství dostane hodně zabrat a vrátit ho pak do formy není vůbec jednoduché. Hodně záleží i na jídle. Já jsem ale věděla, že si z tohoto sama nepomůžu a šla jsem na ablinic.com,kde to vyřešili za mě :D
Ahoj do diskuze. Tak mé snahy zhubnout břicho cvičením se rozplynuly, to prostě nefunguje a tak jsem si řekla, že je čas, udělat radikální rozhodnutí. Shodou okolností jsem našla a vidím to i tady na netu tuto akci https://www.abclinic.com/aktuality/vanocni-nabidka/, tak si asi opravdu na tu liposukci zajdu
Taky jsem u nich byla po porodu a můžu jen a jen doporučit. Koukněte na https://www.abclinic.com/oblast-tela/bricho-a-boky/ mají i fotky před a po takže si dokážete hezky představit jak skvěle to bude po zákroku vypadat. Navíc konzultace zdarma a 10 procent sleva na operaci.
Zůstalo mi po porodu nehezké visící břicho, víra v to, že ho vycvičím a zmizí je pryč, takže to bude chtít trošku jiný přístup, řešily jste některá?
Tak pokud tě to opravdu hodně trápí a víš, že si cvičením nevystačíš, tak bych se rozhodně nezdráhala rozhoupat pro plastický zákrok. Zkus mrknout na www.abclinic.com, kde mají popsáno co a jak dělají a věřím, že tohle by mohla být cesta ke spokojenému cíli, a divej teď zrovna mají akci https://www.abclinic.com/aktuality/vanocni-nabidka/
Aha, tak o abclinic.com jsem neslyšela a to jsem z Prahy.. Tak jsem ráda, že bych to případně měla kousek a už z webu to vypadá velice profesionálně. Rozhodně zkusím konzultaci, a třeba se mi opravdu splní můj sen o hezkém břichu.
Já se k tomu dlouho odhodlávala, ale nakonec jsem hrozně ráda že jsem do toho šla. Byla jsem v Praze na ABClinic a jsou naprosto skvělí, takže kdo nad tím uvažujete, tak doporučuju jít tam :-)
Mohla bych vědět jestli u té Aether kliniky nemáte zkušenosti s ošetřením co se obličeje týče ? Přemýšlím nad botoxem, ale potřebuju někoho, kdo pro to má cit, aby to nebylo moc :)
Tak z toho nemusíš mít vůbec strach, protože paní doktorka má pro to cit a sama ti řekne co je kde potřeba poupravit proto aby si byla spokojená a vypadala dobře :)
Pokud jde o mimické vrásky, tak není špatná korekce pomocí botoxu. Paní doktorka v Aether clinic je moc šikovná, má pro to cit a pokaždé jsem s její prací spokojená :)
Na kolik ta aplikace botoxu přijde ? Musí se chodit často na nějaké "doplnění" ?
To záleží na tom, kolik si toho necháš aplikovat :) nechám ti tady odkaz a zkus je kontaktovat, jsou velmi ochotní a informují tě o přibližné ceně :) www.aetherclinic.com/cs/medical-center/korekce-oblicejovych-vrasek-injekcemi/
Kamarádka si nechala dělat lipotransfér. Nechala si odsát přebytečný tuk z pupíku a nechala si tím vyplnit zadek, ale nevím teda na kolik to vyšlo a kde si to nechala dělat.
Hned se na to kouknu a objednám si to.
Aha tak to je jina.Ja to beru ze sveho pohledu.Cviceni jsem si zamilovala a chodim pravidelne.Budes asi jako muj manzel.Taky nesnasi sporty a tak si nasel nejakou francouzskou dietu www.prodietix.cz po ktere hodne zhubl.
Cvičení nemám ráda.Radši bych nakou dietu abych se nemusela hejbat a šlo to samo dolů
Ahoj holky, musím se podělit o svou zkušenost s liposukcí břicha, protože z výsledku jsem fakt nadšená. Pro ty, co zvažujete liposukci a máte to blízko do Prahy doporučuju kliniku mybestcare a konkrétně pana doktora Paducha, který je moc fajn a jde poznat, že má bohaté zkušenosti. To u mě při výběru doktora bylo hodně důležité, protože jsem se nechtěla svěřit jen tak někomu. A výsledek operace je parádní, neuvěřitelně mi to zvedlo sebevědomí a konečně zase můžu oblíct dvojdílné plavky.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu můžete cítit, že se věci kolem vás zrychlují. Práce i osobní projekty mohou nabrat na intenzitě, což vás může přivést k nečekaným výzvám. Vaše schopnost rychle reagovat na změny vám však pomůže vypořádat se se vším... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.