Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj :) Mám dotaz… Poměrně za nedlouho budou volby… Zajímalo by mě, koho budete volit… Já jsem vždycky volila soc.dem., ale vzhledem k tomu, co se toto období dělo, zž můj hlas ztratili… Teď přemýšlím, komu svůj hlas dám… Uvažuji nad lidovci. Jak jste na tom vy?
dobrý den,mám otázku na všechny mladé lidi?-můžete jsi dovolit podnikat jako živnostník,nebo si přejete chodit do fabriky,sedět za kasou atd.,moc možnosti není,proč nepomáhat začínajícím živnostníkům?,myslím,že v Česku jsou lidé pracovití,ale mají obavy s podnikání-nejsou vytvořeny podmínky,ba naopak- volím ODS.
Taky tak… Ale u mě to není žádná novinka, já lidovce volím, co chodím k volbám…
To se ani nedivím je to akorát ostuda pro náš stát
Stačí se podívat tady a mít trošičku přehled www.kdu.cz/temata/rodina-predevsim/prosadili-jsme
a na to jste přišla jak ?
Alena: a ještě k tomu slibování… lidovci jako jedni z mála dodržují to, co slíbí .. O čemž svědčí 80% splněných závazků
no nazdar … jestli takhle uvažuje víc lidí, tak mám strach, kdo ty volby zase vyhraje … v tomto případě bude lepší, když volit nepůjdete
a proč zrovna je ? Všechny strany slibují a nic neplní, takže je jedno komu ten hlas dám
po nastudování programů všech stran jsem usoudila, že letos podpořím taky lidovce
Mohu se prosím zeptat na naázory, proč volíte lidovce? Taky o nich uvažuji, ale nikdy jsem je nevolila, tak bych ráda pronikla i do vašich důvodů :)
lidovci jsou zrádci herman na srazu sudeťáků ,lezou jim do.... jedině SPD , myslete na své děti !!!!
No, ne, to je jasný… Socani už svůj boj prohráli… Měli tolik šancí, které tohle volební období totálně pohřbili… Jinak za mě volím lidovce - http://www.kdu.cz
Ok jdu na to kouknout a pročíst si to,díky
Já asi budu volit lidovce. Mají ve sve straně same sympaticke lidi a hlavně vybornej program.
Jestli podporujou mladé rodiny s dětmi tak není co řešit.
Ahoj holky já stále váhám koho volit,přijde mi,že si člověk stejně nevybere.
Musím říct, že i já o nich letos uvažuji, hlavně kvůli tomu, že jsou pro rodinu - http://www.kdu.cz/temata/rodina-predevsim/prosadili-jsme
Ahoj všem :) Já letos lidovce budu volit na sto pro :) Už jsem volila v minulých volbách a také je volím na komunální úrovni, co si pamatuji. Jsou tam slušní lidé a co víc, plní své sliby. Vždyť za minulé volební období už splnili 80% svých závazků!
Letos dost reálně uvažuji o lidovcích... Jak to vidíte vy?
Ahoj, já jsem na tom dost podobně. Nad lidovci uvažuji už delší dobu... Napřed jsem se k nim přikláněla hlavně z toho důvodu, že se mi strana jeví jako seriózní a teď mě oslovil i jejich program... - http://www.kdu.cz/getattachment/f3c301fb-b96a-4915-87e4-6ad5713164a3/Volebni-program-2017-2021.aspx Nehledě na to, že jsem vždy volila na komunální úrovni. Co ty, proč nad nimi uvažuješ?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, můžete očekávat zvýšenou energii a vášeň ve všech oblastech vašeho života. Planeta Mars, váš vládce, bude mít pozitivní vliv na vaše osobní a profesionální vztahy. Je to ideální čas... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.