Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, našel by se tu někdo, kdo podstoupil lipotransfér ? Minulý týden jsem se o tomto zákroku dočetla v časopise a docela mě to zaujalo a zajímalo by mě, jak jste byly spokojené s výsledkem a jakému doktorovi na jaké klinice jste se svěřili do rukou.
Ahoj. Doporučili byste někoho, prosím, v Brně? Ráda bych na liposukci břicha.
Za mě rozhodně Dr. Justan. Já u něj na liposukci břicha právě na doporučení kamarádky, co u něj taky byla a byla moc s panem doktorem a jeho přístupem a hlavně výsledkem, moc spokojená. Je to vážně profesionál, nejenom, co se týká liposukce, ale všeobecně plastické chirurgie.
Já jsem byla na liposukci v Praze na https://www.abclinic.com/ a kdybych měla jít zase na nějaký zákrok tak jedině tam. Výsledek je perfektní, přístup a prostředí taky a k tomu ještě konzultace zdarma a sleva na operaci :)
Byl jste někdo na liposukci? Budu ráda za vaše zkušenosti a doporučení, děkuju
Taky uvažuju nad liposukcí, vím že jiné metody u mě nezaberou, takže jsem se rozhodla, že do té liposukce půjdu, teď vybírám dobrou kliniku ideálně v Praze, tak jestli máte doporučení budu ráda.
Lipotransfér jsem sice nepodstoupila, ale podstoupila jsem jiný zákrok na klinice Aesthevita a vím, že na lipotransfér se specializuje pan doktor Pilka www.bety.cz/diskuse/19514/Lipotranfer
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.