Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Nedávno jsem se dočetla o krémech Barekol. Má s nimi někdo zkušenost? Ráda bych vyzkoušela.
No já hlavně potřebuju něco co mi pomůže zpevnit pleť, hrozně mi povadla a jsem z toho nešťastná, přemýšlím i nad nějakým estetickým zákrokem
Zkus https://nezestarni.cz/obchod/zivy-kolagen/inventia/prirodni-kolagen-face-na-oblicej-triple-helix-formula-minutova-anti-age-pece-50ml.html je to čistě přírodní živý kolagen, který má neuvěřitelné omlazující účinky, působí proti stárnutí, pleť krásně zpevňuje a vyhlazuje, já ho používám už dlouho spolu s jejich živým kolagenem v kapslích Invita Skin Beauty a je to rozhodně díky tomu, že nemusím nad žádným estetickým zákrokem ani přemýšlet :)
Tak to budu taky vděčná za zkušenost, už dlouho zkouším a ještě jsem neobjevila nic opravdu účinného.
Jestli se vám podařilo objevit kosmetiku která vás rychle a viditelně zbaví vrásek, prosím sdílejte :)
Tuto kosmetiku vůbec neznám, co se krémů týká, tak to poměrně střídám, teď jsem ale poměrně dlouho věrná denním i nočním krémům od zn Astrid.
Potrpím si spíše na nekomerční značky, protože to co tady píšete, že používáte, tak to složení je tam opravdu žalostné. Není nad šetrnou přírodní kosmetiku, která má na pleť velký vliv.
S jakou značkou máš zkušenost?
Používám kosmetiku od Maremma Officinalis, kterou mají na elabela.cz kdyby ses chtěla podívat co mají v nabídce.
Skvělá je česká kosmetika https://www.iuvenio.com
Za sebe můžu určitě doporučit českou bio kosmetiku Snopek, mám od nich krém na vrásky a konečně opravdu vidím výsledky. Navíc má opravdu kvalitní složení a nádherně voní :)
Co je to přesně za krém? Můžeš sem hodit odkaz?
Je to tenhle https://www.biosnopek.cz/pece-o-plet/bio-pletovy-krem-na-extra-vyzivu/
Paráda díky
Vůbec není za co ;)
A co něco co opravdu pomůže s vráskama?
Já tohle taky řešila a zkoušela různý krémy a séra a jediná kosmetika, která pro mě opravdu znamenala změnu je kosmetika https://www.iuvenio.com/
To vypadá dobře, díky zkusím ji :)
Já používám kosmetiku Nobilis tilia :)
Děkuju za radu, koukám na jejich nabídku a vypadá to moc dobře :-)
Není zač, určitě jí doporučuju fakt jsem s ní moc spokojená
A co byste doporučili z přírodní kosmetiky?
Taky bych byla ráda za tip na dobru přírodní kosmetiku
Ahojky, prosím prosím, někdo zkušenost s pleťovou kosmetikou iuvenio? Jak jste s ní spokojenéM A co od ní používáte?
Já jsem s ní maximálně spokojená, používám od nich celou péči, takže mycí gel, fresh, nanovlákenné sérum a krémy. Za mě topka.
To já krémy nepoužívám, ale používám jenom pleťová séra a ty se mi osvědčily nejvíc :)
S jakým máš prosím zkušenost ? Používáš ještě nějaké jiné krémy nebo přípravky na pleť kromě toho séra ?
Nemá tu některá z vás vyzkoušenou tu novou značku iuvenio ?
Používám ji snad od začátku, co se dostala na trh a jsem s ní maximálně spokojená :)
Několik let používám značku vichy na kterou bych nedala dopustit. Mají opravdu kvalitní krémy a na notinu je mají za pusu. Dřív jsem je kupovala v lékárnách, ale ten rozdíl je tam tak velký, že se to absolutně nevyplatí.
Tak to já bych nedala dopustit na starou dobrou niveu :) mají super pleťovou i tělovou kosmetiku, používám ji několik let a nikdy se mi nestalo, že bych s ní byla nespokojená.
Už mám na cestě ty vzorečky tak se na ně těším :)
Myslíte, že jsou i nějaké veganské krémy nebo nic takového není ?
Není jich moc. Sama vím jenom o jednom výrobci, který splňuje naše požadavky, a to www.lobey.cz. Tak se zkus mrknout. Záleží co přesně sháníš :) jestli dekorativku nebo pečující kosmetiku.
Nemám ráda tady takovou kosmetiku, kterou nikdo nezná :/. Není lepší se mrknou třeba na notino a vybrat si nějakou kosmetiku tam ?
Taky si kupuju známé a osvědčené značky jako je třeba lancome, esté lauder, vichy apod. Mají skvělé recenze a hlavně účinky.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, můžete očekávat zvýšenou energii a vášeň ve všech oblastech vašeho života. Planeta Mars, váš vládce, bude mít pozitivní vliv na vaše osobní a profesionální vztahy. Je to ideální čas... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.