Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dáváte Vigantol? Jak se vám osvědčil dávat? Někdy zapomínám a vím, že je to důležité tak z toho mám špatný pocit, vadí to? A kapete přímo do pusinky?
Holky kolik kapiček prosím dáváte ted na zimu? Dvě nebo jednu? A jinak malá má prdíky a zkoušela jsem Vigantol vysadit, pač jsem četla, že to může být tím, ale není :)
Já jsem kapala vždycky dvě, i přes zimu i léto :) jinak s prdíkama je boj .. a většinou to není Vigantolem, co jsem tak slyšela od maminek :)
Super děkuji moc :) čtu, že hodně maminek kape dvě .. hlavně ted přes zimu :) někde jsem teď i četla, že se to doporučuje i dospelím jako lék "mládí" :D Prý je Vigantol dobrý i na posílení imunity :)
Přesně tak já ho beru i sama na podporu imunity přes zimu, když moc nesvítí sluníčko :) Jinak malé jsem dávala rok a půl byla zimní a když vidím, že na ni leze nějaká nemoc, tak taky dáváme :) u dětí může zastavit rozvoj autoimunitních reakcí
Souhlas, celkově se Vigantol doporučuje lidem, kteří mají nedostatek vitamínu D nebo lidem, kteří mají třeba po úrazu a mají zlomeninu :)
Pamatuji si, že Vigantol musela brát moje babička. A ani ona, která má choulostivý žaludek si nestěžovala na bolesti. Stejně tak je to u mého synka.
U nás také prarodiče a pak i manžel, když měl zlomenou nohu. Takže lék známe a důvěřujeme mu.
Nemůže člověk démonizovat celý lék, když ani neví, jestli opravdu zle mu bylo z toho. U miminek to může být opravdu čímkoliv. A navíc, toto je lék, který hodně lidem pomáhá.
Také mi ho doktorka doporučila, když jsem měla zlomenou ruku a všechno bylo v pořádku :) ani jsem netušila, že se předepisuje i pro dospělé :)
Vigantol nám pomohl. Dávali jsme víc kapek kvůli nožičkám a už je to v pořádku. Užívám i sama v zimě.
Dávám s trochou mléka-osvědčilo se.
Vigantol dávám, je to důležité z dlouhodobého hlediska, když zapomente někdy dát tak se samozřejmě nic neděje. Ale je potřeba ho dávat pro zdravý vývoj dítěte :-)
Používám Vigantol už u svého druhého dítěte. A jak u prvního tak ani u druhého malého nebyl problém. Vždy do mlíčka. :-)
Nechápu, proč některé maminky odmítají dávat Vigantol. Vždyť se na jeho užívání shodli i odborníci a doporučuje jej Česká pediatrická společnost. :-) Hlavně to s tou přehnanou "staroslivostí" nepřehánět. :-) Věřím svoji pediatričce..
http://www.sukl.cz/modules/medication/detail.php?code=0012023&tab=info tady je vše popsáno jako každého schváleného léku, narozdíl od doplňků stravy.
Dobré informace podá i lékárník a ujistí vís.
Mě právě paní lékarnice říkala, že ten lék sama dávála svým dětem, že se není čeho bát. A není důvod plašit.
A co vám maminky říká přímo váš pediatr, když lék předepisuje. Sdělil vám nějaké info navíc?
Mě pan doktor řekl, že i když uslyším nějaké "chytré" názory od ostatních maminek, že bych Vigantol měla dávat pravidelně. Vysvětlil mi vše kolem a jsem klidná.
Taky si myslím. Přesně tak holky.
Ahoj, jakože úplně od miminka? Právě nevím, od jakého věku :(...
Ahoj, ano, já začala používat kolem půl roka. Když tak mrkni sem, mají tam všechno popsaný :) https://www.lekarna.cz/vigantol-1x10ml-kapky-roztok/
Tak fajn děkuju už dávám vždy s jídlem
Neboj já taky dřív sem tam zapomněla...teď už taky dávám vždy ve stejnou dobu takže už je to v klidu, a kdybys nedávála nějako dlouho tak by to nebylo dobrý, ale výjimečně zapomenout nevadí :-)
Jé tak to se mi ulevilo, taky si musím stanovit čas kdy budu dávat každý den alespoň přibližně. Já právě vím, že je to důležité ale to je zmatku a zmatku...ale jsem ráda, že alespoň u toho vigantolu vím co dávám malému, tím že je to léčivo a prochází hodně přísnýma kontrolama a už se tak dlouho předepisuje, to je fajn
Když občas zapomeneš nic se neděje, ale z dlouhodobého hlediska to má význam. Já dávám každý den ve stejnou dobu abych nezapomínala, dávám do trochy mléka na lžičku :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, můžete očekávat zvýšenou energii a vášeň ve všech oblastech vašeho života. Planeta Mars, váš vládce, bude mít pozitivní vliv na vaše osobní a profesionální vztahy. Je to ideální čas... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.