Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Chtěla bych si pořídit clip iny. Odkud máte vy? A jste spokojené? :-)
Je tu některá prosím vás z Brna a mohly by jste mi poradit, kde si necháváte prodlužovat vlasy ?
Když se podíváš na ten odkaz co jsem tu nechávala na hotstyle, tak přímo oni v Brně prodlužují vlasy :)
Ahoj, já si klipy kupuju z e-shopu, takže mi je celkem jedno, kde mají shop :) Za mě je dokonalý shop clip-in-vlasy.eu. Mají parádní výběr, mají pásy, sety, culíky. Mají keratin i mikro ring. Takže si tam každý vybere.
Co mají kvalitní, tak jsou ty jejich clipy, které jsou se 100% lidských vlasů, už je mám nasazené a nejde poznat, že to nejsou moje vlasy https://www.hotstyle.cz/263-clip-in-rychlopasy-100-lidske-vlasy
Já jsem dostala doporučení jak skrz kvalitu, tak hlavně rychlost na eshop hotstyle. Objednávala jsem si jeden den balíček a druhý den už jsem ho měla doma, takže to byl fakt fofr.
moc to nedoporučuju, vždycky je to vidět :/
Clip in je specializovaný obchod pro ženy a dívky
ahojda, já jsem objednávala z clip-in-vlasy.eu a jsou super
taky mám z těch opravdových, jsou sice dražší, ale stojí to za to, jsem s nimi maximálně spokojená :-)
mám ty z opravdových vlasů, je to super protože je můžu kulmovat, žehlit a taky jsem si je dobravila :-)
Holky a jaký máte? Máte ty z pravých vlasů? Je to lepší?
to můžu potvrdit z www.clip-vlasy-levne.cz mám clip iny a jsou skvělý ;-)
Taky jsem se rozhodla si je koupit ale mám strach že si koupím nějaké nekvalitní tak sbírám info…zatím z toho co kde čtu vypadá, že nejvíc osvědčený je e-shop www.clip-vlasy-levne.cz
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, můžete očekávat zvýšenou energii a vášeň ve všech oblastech vašeho života. Planeta Mars, váš vládce, bude mít pozitivní vliv na vaše osobní a profesionální vztahy. Je to ideální čas... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.