Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Objevila jsem skvělý e-shop http://www.clip-vlasy-levne.cz/. Mají skvělé ceny a clipy jsou opravdu kvalitní.
Nedávno jsem si prodlužovala vlasy materiálem od www.vlasy-k-prodlouzeni.cz
Hostyle má kvalitní vlasy, taky jsem si je od nich objednávala a nechávala i prodloužit a jsem moc spokojená.
No já jsem si objednala vlasy ve středu a v pátek už jsem je měla doma, tak jsem ráda, že jsem to stihla před dovolenou.
Kde to takhle rychle funguje ?
Objednala jsem si je tady přes ten eshop www.hotstyle.cz na který jsem dostala doporučení právě kvůli tomu, že expedují rychle, což jsem potřebovala
A co říkáš na kvalitu ? Jsi spokojená ?
Objednala jsem si vlasy evropské, takže jsou to ty nejkvalitnější a spokojená jsem moc :)
Taky se mě líbí prodloužené vlasy, ale teď na zimu si prodlužovat nebudu. Nechám to až na jaro.
Já si u nich taky nechala v létě prodloužit vlasy. Jsem spokojená.
Prodlužují taky na jejich pobočce, to se mě hodí, určitě k nim zajdu.
Na jejich stránkách jsem se dočetla, že materiál k prodloužení mají z pravých lidských vlasů. proto prodloužení opravdu vypadá bezvadně.
A necháte si u vlasy-levne vlasy prodloužit?
Prodloužila mi je kadeřnice. Potřebovala jsem je i dobarvit.
Prodlužovala jste si vlasy s clipy?
Já mám vlasy prodloužené s vlasy-levne a jsem spokojená. Výsledek vypadá dobře.
Jakou metodou?
Zvolila jsem metodu Tape.
Mě vcelku zaujal eshop Hotstyle, odtud máte někdo clip in vlasy?
Vlasy si prodlužuji sadami z clipinhair už dva roky a sem moc spokojená
Terko o kolik delší vlasy od vašich si u těch clip in berete?
Ahoj beru si vlasy většinou o 10cm delší než jsou moje vlastní
Stačí vám z clipinhair jedna sada na prodloužení vlasů, nebo jsou potřeba dvě?
Dobrý den, mě stačí jedna sada na zahuštění vlasů
Nedávno jsem byla na prodloužení vlasů v clipinhair v Brně a prodloužení tady na výbornou, sem moc spokojená
Lenkp kterými metodami se tu dá prodloužit?
Holky, když si objednám ty vlasy přes net, tak kde mi je pak aplikují? Prosím prosím, zajímá mě brno :)
Zkuste vlasy-levne. Jsem s nimi spokojená a jsou rychlí.
Vlasy-levne mě doporučila kadeřnice, mají kvalitní materiál. Prodloužení je přirozené.
Neznám je, ale dobrý tip, ráda s vlasy experimentuji a prodloužení se mi velmi líbí.
Já si zároveň při prodloužení vlasy i zahušťuji. Použiji více clipů a vypadá to skvěle.
A kde si je kupujete? Ráda bych tip k prodloužení vlasů.
Vlasy jsem si nikdy neprodlužovala, ani mě to neláká, připadne mi to nepřirozené.
Pokud zvolíte správný tip prodloužení a kvalitní materiál,je to téměř k nepoznání.
Je třeba také mít šikovné ruce, nebo si vlasy nechst prodloužit u odborníka.
Já jsem byla na té trichologii a myslela jsem, že to nebude tak hrozné a ono to se mnou je.
Hodně lidí je překvapených, protože někdy je překvapení, jaký problém máte.
Vlasy-levne znám, párkrát jsem si s nimi vlasy prodlužovala. Vždy jsem byla spokojená.
A kterou metodou? Kdo vám je prodloužil, sama nebo kadeřnice.
Nechala jsem si je prodloužit metodou Tape na jejich pobočce.
Buď metodou Tape nebo Clip in. Ještě nevím.Domluvím se se svou kadeřnicí.
Jsem spokojená s www.vlasy-levne.cz. U permanentních metod Tape a Micro ring a dočasné Clip in nabízí aplikaci na jejich pobočce.
Četla jsem jejich sránky, moc se mě líbí. Zkusím si s nimi vlasy prodloužit.
Ahoj, když máte prodloužené vlasy třeba i o dost cm než jsou vaše vlastní vlasy.. tak necítíte ty nasazené? Nejsou nějak těžké na té hlavě?
Začala sem uvažovat nad tím že bych si nechala prodloužit vlasy nějakou trvalejší metodou, a našla jsem v clipinhair i sadu Micro ring, máte tímto typem prodlouženo?
Mě vyhovují clipy od www.vlasy-levne.cz. Jsou z pravých lidských vlasů a vypadají přirozeně.
Dívala jsem se na jejich stránky, zaujaly mě rychlé dodací lhůty.
Mě zase vyhovuje, že je aplikují u nich na pobočce.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.