Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
ahoj máte někdo zkušenosti s prvním kolem odrážedlem Early Rider Bonsai? Vyhlídla jsem si ho pro prcka na Vánoce, jen by mne zajímalo jestli s tím nemáte někdo osobní zkušenost.Díky
A mají i kamennou prodejnu ?
Určitě mají, stačí se podívat na jejich stránky, kde mají seznam prodejen www.bambule.cz/prodejny
Já jsem pro syna kupovala tohle odrážedlo www.bambule.cz/odrazedlo-cars a líp si myslím, že jsem pořídit nemohla. Má opěrku, takže je pro prcka pohodlný a hlavně se nehrbí.
Co vím, přímo prodejna ne, ale bývají ve všech sportech, něco málo je i v prodejnách s dětským zbožím (Růžový panter, Fun Baby, Sam baby), jednou za čas bývá i prima odrážedlo v Lidlu.
Holky nějaká prodejna s odrážedli v Brně?
Ahoj nejširší výběr pokud máš zájem o kvalitu jsou třeba cyklospeciality.
My máme dobrou zkušenost s odrážedlem First Bike.
Ahoj a podle čeho ste vybírali? Taky mám na nějaké zálusk =) ale nevím jak se rozhodnout a podle čeho?
Ahoj, máme je doma a je skvělé, Kubíček si jej zamiloval. Kupovali jsme jej na http://www.cyklospeciality.cz/detska-odrazedla/ za slevový kupon a do dvou dnů jsme jej měli doma.
my sme mali motorecku
Manžel si Bonsai Early Rider výhlídl pro naši malou na Vánoce,má krásný design, jak je ohlé to dřevo, fakt super. V pondělí valíme pro něj.
jo jo o Bonsai kolečku jsem četla a vypadá krásně, my koupili Frog odrážedlo a také dobré.
my ho máme a je super, váží něco přes 3 kilča a hlavně je od roku a půl, což odpadá u nás i motorka a jiné odrážedlo.*1*
tak to je super,jestli je kolečko tak lehoučké a je super, že je od roku a půl. To asi nebudeme ani potřebovat jiné odrážedlo.
jo jo fakt je super, my také nepořizovali jiné odrážedlo.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.