Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Našla jsem konečně ručně vyráběnou čokoládu, objednat se dá tady www.amalichocolaterie. Sdílím pro všechny milovníky čokolády, kteří tak jako já dlouho hledali tu pravou kvalitní čokoládu ;-)
S touto čokoládou zkušenost nemám, ale kdo má boží pralinky, tak je to rozhodně DonCoco. Jsem ráda, že se rozhodli zprovoznit eshop, když prodejny zavřeli a mám tak možnost si neustále dělat radost. Na čokoládě si hodně ujíždím a jsem ráda, že jsem se dostala k něčemu tak kvalitnímu a chuťově vytříbenému.
Opravdu je tam takový chuťový rozdíl v poměru s normální čokoládou ? Když si pralinky objednáváš, tak jak jsou balené ? Nestalo se ti někdy, že došly poškozené ?
Jsem ráda, že jsem tím mohla někomu dalšímu kromě sebe zpříjemnit den ;-)
Jé to jsem ráda, že jsem tady na ten příspěvek narazila, zrovna jsem si říkala, že už mám dost těch náhražek v obchodech, že už chci konečně opravdovou čokoládu…objednávám a těšííím se!
tak sice už je to dýl ale i tak zpětná vazba ode mě - objednala jsem si teda ty čokolády a zkusila víc příchutí a musím říct že je to opravdu jedna z nejlepších čokolád co jsem kdy měla, můj favorit je klasika a ještě zázvorová, opravdz super ;))
no tak fakt jsem slepá, jdu mrknout na odkaz*4*
To jsem ráda, že alespoň někomu to udělalo radost, je opravdu výborná, objednávám pořád další a další, teď už i jako dárky :-)
asi jsem slepá, nebo je odkaz smazaný??????*2*
paráda za milovnici čokolády se určitě považuju takže to beru jako výzvu a objednám na ochutnávku ;))
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.