Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
*2*Zdravím. Ráda bych nakoupila vlasovou kosmetiku a parfémy na e-shopu parfums.cz. Má tady někdo dobré zkušenosti?
Já na notinu nakupuji velmi ráda,mají tam vše co potřebuji a druhý den to mám doma. Nerada jezdím do obchodů,takže pro mě je to naprosto vyhovující.
kdysi jsem tam nakupovala všechno, od kosmetiky, až po přípravky na zuby. Postupne toho bylo míň a míň. Pomalu začínám objednávat i jonde, v jiných eshopech. Třeba přípravky na zuby na eshop nazuby.cz levnější.
Žeee a kolik casu a peněz to usetri
Diky nim do drogerky uz ani nechodím. :-)
Taky od nich nakupuji, co jsem na netu koukala, maji nejvetsi vyber a ty ceny jsou taky prijemne
už sa premenovali na Notino.. ale s nákupom som bola vždy spokojná, určite odporúčam :)
Ahoj holky, cetla jsem ze parfums se ted prejmenovalo na notino nevite proc? :-)
Anicko tak ja jsem se koukala, ze notino to bude protoze uz maji i jiny sortiment nez jen parfemy coz jako nazev evokuuje ze tam jsou hlavne jen ty parfemy a nic jineho
Jo tak to je dobry :-) to jsem nevedela dekuji moc za info
Nemate zac :) ja jsem byla taky prekvapena ze to tak zmenili pred vanocema ale lidi jak budou objednavat na vanoce darky tak si to alespon dobre zapamatuji ten novy nazev
Jo to mate pravdu :-) ja uz jsem si tam taky objednala par vecicek
No já doma nějaké mám. Ale ven teda používám feromony, to je taky taková hračka na chlapy.
No svadeni mají i docela jiné věci zajímavé :D ale nvm jestli bych měla odvahu si pořizovat nějaké pomůcky.
Objednávám si je ze www.svadeni.cz, mají tam nejlepší cenu. Někdy si tam koupím i něco jiného. :D
Viky a kde je kupuješ? V parfumerii předpokládám, že ne :)
s e-shopem parfums.cz mám jen ty nejlepší zkušenosti
Ahooj já jsem si objednávala te´d nedávno tento: http://www.parfums.cz/calvin-klein/euphoria-parfemovana-voda-pro-zeny/ A jsem s ním naprosto spokojená, určitě doporučuji!
Já mám teď v oblibě smíchaný můj parfém a feromony a je to zajívamé. Chlapi na to docela reagují, protože to vlastně působí, že voním jako vždy jen žhavěji :)
Ahooj a jaká parfémek máte vyzkoušený?
Taky bych z toho byla nadšená, miluju dárky z kosmetiky
A už jste něco kupovali pro své partnery, či partneky? Mě by se moc líbila tato kosmetika www.parfums.cz
Chtěla bych se odměnit a koupit si hezký parfémek, mohl by jste mi někdo něco pořádného doporučit?
Tak že bych si udělala radost a konečně si něco pořídila, co by bylo pro mě a pomohlo by mi to!
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu můžete cítit, že se věci kolem vás zrychlují. Práce i osobní projekty mohou nabrat na intenzitě, což vás může přivést k nečekaným výzvám. Vaše schopnost rychle reagovat na změny vám však pomůže vypořádat se se vším... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.