Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojky, chtela bych se tu s vami poradit o tom jakou tak nejcasteji nakupujete ustni vodu, vody typu listerine a tak chchi uplne prestat kupovat a spise neco prirodnejsiho a lepsiho
za mě je to swissdent červenobílý, beru na notinu, cenově super, hlavně je ten rozdíl fakt znát po pár dnech používání.
Nějaká bělící co vám fakt změnila barvu zubů? Nejde mi o uplné vybělení, ale abych nekupovala zbytečně něco co nefunguje.
Nemáte vyzkoušené něco i od krásný úsměv ?
Skvělá je tahle bio bělící pasta https://www.stibio.cz/nordics-bio-belici-zubni-pasta-s-citronem-a-matou/
Aha to vypadá dobře, fakt ti zuby vybělila?
Co jí pravidelně používám tak je mám fakt o dost bělejší :)
Skvělý, díky za tip rovnou objednávám :)
Není zač, dej vědět až jí zkusíš :)
Používáte někdo přírodní zubní pasty?
Tak co užs to zkusila?
Zkusila a fakt mě to příjemně překvapilo, krásně mi to zuby vybělilo a fakt vůbec žádný bolení nebo citlivost zubů se nekonala, paráda
Tak to jsem ráda, že jsem dobře poradila :-)
Já používám https://www.toothy.cz/ je to sada na bělení zubů bez peroxidu, která funguje na principu oxidace. Krásně mi zuby vybělila už za šest dní a vůbec jsem potom neměla citlivý zuby atd.
To vypadá fakt dobře a opravdu to nebylo vůbec nepříjemný ani po tom bělení?
Nebylo, to co říkáš způsobuje peroxid a ten tady vůbec není, to bělí na úplně jiným principu ;)
Aha tak moc díky za odpověď, už jsem si to objednala tak jsem na to zvědavá
Taky budu ráda za tip na něco bez peroxidu
Mám strach dávat si na zuby něco s peroxidem, jednou jsem to zkusila a hrozně mě potom bolely zuby. Jak si doma bělíte zuby?
Veškeré vybavení na bělení zubů doma jedině od Krásného úsměvu.
A bělíte si někdo doma zuby? A jak?
My s mužem máme rádi ty mentolové vody, takže u nás jedině listerine ten modrý, člověk má pak i krásně svěží dech :) tu kokosovou vodu si moc nedovedu představit.
To my to střídáme .. jelikož hodně objednávám z notina a mají tam pořád nějaké novinky tak toho máme vyzkoušeného poměrně dost co se týče ústní hygieny.
Holky a zkoušely jste i bělící zubní pasty?
Ahojky, my jsme s mužem přešli asi před čtvrt rokem na kokosový olej na čištění zubů a nepotřebujeme žádné ústní vody. Takže pokud přírodu, tak určitě kokosák. :-)
A na vraksy mate spsie prirodnejsi kremy, koukate na slozeni? V psoeldni dobe si nato pomerne dost potrpim
vyzkoušela jsem a od té doby beru tuhle sadu http://www.parfums.cz/swissdent/extreme-kosmeticka-sada-i/
Zrovna od te znakcy bioapta co rikate ja spise obejdnavatm krem na vrasky, pac jsem s nim hodne spokojena a to jsem jich ozkousela uz nekolik
ja jsem hodne spokojena se znackou Meridol na vsechnu ustni hygienu mrkni na internet urco sezenes taky :)
Jee diky, no vypada dobre, zkusim ji
Ahoj, ja mam doma ustni vodu znacky bioapta a jsem s ni spokojena, vzdy obejdnavam znovu bioapta.cz/?product_cat=hygiena-a-zdravi
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.