Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Leto se urodilo hodne cukety, mate nekdo dobry zpusob, jak ji uchova i treba na zimu? diky! :) *1*
Pokud chcete uchovat cuketu na zimu, tak ji zmrazte, zavařte nebo uložte do sklepa
na grilu s dipem ze zakysané smetany, jogurtu a hoooooodně česneku je to lahůdka.*11*
už teď se těším na grilování....;-);-)
Ahoj, našla jsem super recept na bramboráčky z cukety. http://kralovstvizen.cz/mate-radi-cuketu-mame-recepty-na-cuketove-pochoutky-vhodne-nejen-pri-hubnuti/
Tu cuketu na grilu děláme vždycky v létě ke grilovačce, je to výborný! Ale musíme si počkat na léto *5*
cuketove placky
já dělávám cuketovou buchtu ,smaženou cuketu, připádávám cuketu do okurkového salátu a dělávám z cukety hořčici nebo spíše takovou ostrou omáčku, která je výborná ke grilovanému masu
To by mě také moc zajímalo, jestli se dá třeba namrazit nebo naložit. O Vánocích z ní dělám bramborový salát, místo brambor.*1*
my máme celkem vlhký sklep, tak nám tam nevydržely, vhodila jsem několik shnilých, taky by mně zajímalo, jak je uchovat. Dá se naložit do nálevu jak na okurky, někdo dělá s ananasovou trestí, že je to skutečně jako ananas - lidi jsou vynalézaví.:-)
To je dobrý nápad, udělat salát z cukety, to určitě vyzkouším! ale musím si teď počkat na sezónu...No aspoň budu do té doby ladit recept:)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu můžete cítit, že se věci kolem vás zrychlují. Práce i osobní projekty mohou nabrat na intenzitě, což vás může přivést k nečekaným výzvám. Vaše schopnost rychle reagovat na změny vám však pomůže vypořádat se se vším... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.