Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj mám problémy s přítelem, někde jsem se dočetla o magii lásky, máte s tím někdo zkušenost? Jak to vlastně funguje? Mohlo by mi to pomoct vyřešit problémy?
Tak s magií zkušenost opravdu nemám
Magie nemagie, proste kdyz nestoji, tak nestoji a musi se mu pomoct. Taky jsme to resili a vyresili jsme to Arginmaxem. A mame svaty klid a pohodu v manzelstvi *6*
Ahojky, my máme v oblibě Erectan. Potíže ustoupily a my si opět užíváme příjemných chvilek. U nás bylo ale náročné, přesvědčit chlapa, aby to začal brát. Teď je za to rád, ale samozřejmě to nepřizná. Jj, ti chlapi!!!
Ahojky, já kopu taky za Erectan. Manžel přestal mít problém a konečně se nám vrátila do toho chuť. Už nám to pěkně vázlo i ve vztahu.
Ahojky, my si od nich pořídili lubrikační gel. Slyšela jsem, že je stimulační a příjemně voní, tak jsem to chtěla s ním vyzkoušet. Je to tak! Jsme spokojení! Koupili jsme ho přes net. Vyšel tam levněji!
fiha o tom som este nepocula
Ahojky, magie lásky se nejlépe šíří, když to mezi nima jiskří! Pokud nejde z jeho strany, pomůžou mu Erectany! Už mě z toho .... naštěstí to u nás zabralo!!!
Ahojky, jj, Erectan fakt pomohl manželovi, když začal mít problémy s erekcí. Bral ho půl roku a teď zkusil na chvíli vysadit. Obecně masáž, jako předehra před milováním, je účinná na navození atmosféry.
Ahojky, my používáme od Erectanu lubrikační gel! Při milování nám dělá dobrou službu a navíc nádherně voní!
Ahojky, díky za doporučení. Magií lásky je kvalitní sex a po užívání tablet Erectanu se nám zase vrátila na něj chuť. Lubrikační gel je taky příjemný. Manžel ztratil obavy a jsme oba rádi.
Pardon zapomněla jsem se přihlásit...:)
Tak mám za sebou dvě sezení a jsem nadšená, meditovali jsme a dělali různé rituály na zvýšení sebevědomí-přitažlivosti, charisma, zbavit se žárlivosti….musím říct že se mi to zatím moc líbí a mám z toho dobrý pocit
Ano já vím, už mi to všechno vysvětlili, příští týden s mám sejít s paní od nich tak jsem zvědavá, doufám že mi budou moct pomoct
dejte vedet<3
Je taky třeba myslet na to že zachránit láska jde jenom mezi dvěma kteří jsou spolu propojeni takže to nejde na sílu…takže pokud nepomůže bílá magie není to ten pravý…;)
Děkuju za rady, zkusím kontaktovat ty na které odkazuje Klárka7 a uvidím. Samozřejmě budu ráda za další postřehy
Dělají se rituály, ale nelze si pod tím představit rituál jako u černé magie…
Doporučuju mrknout na tenhle web http://www.bilamagie.eu/. Dozvíte se co bílá magie je a navíc pokud budete potřebovat pomůžou
vím přibližně co to znamená ale taky nevím jak ji "praktikovat" takže by mě taky zajímalo jak to vlastně funguje - stačí myslet pozitivně nebo se dělají i nějaké rituály…?
Základem je naučit se pozitivně myslet, nespílat jenom nad tím jak je to špatné ale věřit a najít i to dobré. Nejde očekávat že výsledky se dostaví hned nějaký čas to samozřejmě trvá, ale ano magie lásky by ti mohla pomoci
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, můžete očekávat zvýšenou energii a vášeň ve všech oblastech vašeho života. Planeta Mars, váš vládce, bude mít pozitivní vliv na vaše osobní a profesionální vztahy. Je to ideální čas... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.