Bety.cz
Zavřít fotogalerii
Poptávka po vegetariánských jídlech roste. Nabídka chutných vegetariánských jídel je ale mizivá.
Autor: Thinkstockphotos
Ambroisie Caffé Restaurant: Žampiony plněné provensálskou zeleninou, gratinované gorgonzolou s kaparovým dipem.
Autor: Vegetfest
Ambroisie Caffé Restaurant: Dýňové risotto se šalvějí a cuketou, zjemněné lanýžovým olejem a podávané s parmezánem.
Autor: Vegetfest
Ambroisie Caffé Restaurant: Pečený ananas s mátou a malinovým coulis.
Autor: Vegetfest
Ambroisie Caffé Restaurant: Šéfkuchař Ondřej Reis.
Autor: Vegetfest
Ambroisie Caffé Restaurant.
Autor: Vegetfest
Chateau St. Havel: Dýňový krém s nokem ze zakysané smetany a lanýžovým olejem.
Autor: Vegetfest
Chateau St. Havel: Pečený domácí kozí sýr v loupaných paprikách a listovém těstě s fenyklovým purée a ořechovým olejem.
Autor: Vegetfest
Chateau St. Havel: Banánové suffle s kávovou zmrzlinou.
Autor: Vegetfest
Indian Jewel: Papadums – Křupavý chléb připravený z čočkové mouky a Samosas – Pirohy plněné bramborami.
Autor: Vegetfest
Indian Jewel: Sag Paneer – Čerstvý domácí sýr se špenátem podávaný s chlebem Naan nebo rýží Basmati.
Autor: Vegetfest
Indian Jewel: Gulab Jamun – Mléčné knedlíčky v sirupu s růžovou vodou – podávané horké.
Autor: Vegetfest
Indian Jewel.
Autor: Vegetfest
Lemon Leaf: Poa ped sod – Studené rýžové závitky se zeleninou a arašídovo-kokosovou omáčkou.
Autor: Vegetfest
Lemon Leaf: Phak phed het home – Restovaná zelenina na žlutém curry s čerstvými houbami Shiitake, kokosovým mlékem, podávané s BIO thajskou jasmínovou rýží.
Autor: Vegetfest
Lemon Leaf: Wan-khao see dam – Sladká černá lepivá rýže se zralým thajským mangem podávaná s jahodovou a kokosovou omáčkou.
Autor: Vegetfest
Lemon Leaf: Šéfkuchař Petr Majer.
Autor: Vegetfest
Lemon Leaf.
Autor: Vegetfest
Mlsná kavka: Carpaccio z červené řepy.
Autor: Vegetfest
Mlsná kavka: Fenykl na bílém víně s hořčično-medovou omáčkou podávaný s oříškovými tyčinkami.
Autor: Vegetfest
Mlsná kavka: Mátový pudink s limetkovou salsou.
Autor: Vegetfest
Mlsná kavka.
Autor: Vegetfest
SOSTA Restaurant Cafe: Zeleninový boršč s květákovým nákypem a řapíkovým pestem.
Autor: Vegetfest
SOSTA Restaurant Cafe: Cuketové bramboráčky s pastou z červené čočky, podávané s medailónky z uzeného tempehu zapečeného s červenou řepou a Cottage.
Autor: Vegetfest
SOSTA Restaurant Cafe: Domácí kozí cheesecake s brusinkami v horkém medu.
Autor: Vegetfest
SOSTA Restaurant Cafe.
Autor: Vegetfest
Reklama