Bety.cz
Zavřít fotogalerii
Češi v konzumaci ryb za světem stále trochu zaostávají.
Autor: Thinkstockphotos
Krémová rybí polévka s pěnou z uzeného kapra a řeřichou, Amade Restaurant
Autor: www.rybazcech.cz
Restovaný filet ze pstruha s rajčatovým krupetem, Amade Restaurant
Autor: www.rybazcech.cz
Čokoládový mousse z bílé čokolády s třešněmi, Amade Restaurant
Autor: www.rybazcech.cz
Grilovaný siven s čerstvými bylinkami a česnekem, Dock House
Autor: www.rybazcech.cz
Smažené jikry a mlíčí ze sladkovodních ryb v pivním těstíčku, Dock House
Autor: www.rybazcech.cz
Pečený candát na kmíně s restovanou středomořskou zeleninou, Chateau St. Havel
Autor: www.rybazcech.cz
Uzené filátko pstruha říčního s makovým bramborovým pyré, Chateau St. Havel
Autor: www.rybazcech.cz
Caesar salát s kapřími hranolky, římským salátem a parmazánem, Krystal Mozaika Bistro
Autor: www.rybazcech.cz
Filet z lososového pstruha podávaný s liškami, máslovou sezónní zeleninou a fenyklovou omáčkou, Krystal Mozaika Bistro
Autor: www.rybazcech.cz
Kapří burger z kapra z Klatov v domácí cibulové housce a salsou z rajčat a manga, Mozaika
Autor: www.rybazcech.cz
Kynutý jahodový knedlík plněný marcipánem a podávaný s vanilkovou omáčkou, Mozaika
Autor: www.rybazcech.cz
Rillettes z lososového pstruha s crème fraiche, podávané s domácím chlebem, Mozaika
Autor: www.rybazcech.cz
Filet z candáta pečený s máslovou omáčkou, Ambroisie Caffé Restaurant
Autor: www.rybazcech.cz
Citronový sorbet se sektem, Ambroisie Caffé Restaurant
Autor: www.rybazcech.cz
Reklama