Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj všichni, hledám soukromou školku v Brně, kde přijímají i autistické děti. Předem moc děkuji za tipy.
Ahoj, a jaká část Brna? Já vím o jedné, ale ta je ve středu města.
Ono je to asi celkem jedno, pokud to nebude někde až v okrajové části Brna. My stejně jezdíme všude autem.
A zkoušeli jste třeba Dráčka? Je na Bayerově ulici.
Jestli myslíte dracek-skolka.cz tak na tu jsme už koukali. Ale neznáme nikoho, kdo by s tou školkou měl zkušenosti. Ale zvažujem ji. Vy máte přímo osobní zkušenosti?
V Dráčkovi berou lehkou formu autismu. Tak záleží hodně na tomto.. Pracuje tam moje známá, tak o tom docela hodně vím.
Doporučuji tuto školku http://www.dracek-skolka.cz/ dávám sem dětičky třetím rokem a maximální spokojenost
ahojky Sylvo.Dávala jsem letos do dráčku na poslední chvíli syna(4roky) neměla jsem hlídání, byl tam jen na týden ale moc se mu ve školce líbilo děkuji za tip :)
Funguje mš dráček i přes rok? A od kolika do kolika školka funguje, případně kde se můžeme přihlásit? :D děkuji
dívala jsem se a samozřejmě. všechny soukromé školky fungujou i přes rok. Zašla bych si být váma přímo do školky a domluvila se s paní ředitelkou, je moc příjemná a bude se vám snažit vyjít co nejvíce vstříc:)
Jojo děkuji za odpověď, za paní ředitelkou jsem byla. Je moc fajn. Od příštího týdne začínáme a budeme chodit pondělí středa a pátek tak jsem na to moc zvědavááá :)
Je nutné v případě zájmu přihlásit dítě do mš dráček se dostavit přímo do kšolky? Nebo stačí pouze vyplnit a odeslat elektronickou přihlášku ? http://www.dracek-skolka.cz/prihlaska-ditete/ Jsme dost v časovém presu a tento způsob by mi totiž vyhovoval více
Vyplnit elektronickou přihlášku možné je, ale do školky budete tak jako tak muset stejně zajít osobně. Je třeba vyplnit evidenční list a nechat ho potvrdit od lékaře takže tak :)
A vy tu máte dítě/děti??? Jste spokojená s přístupem a tak?
Já tu dítě mám, holčičku. S přístupem jak vychovatelek tak ředitelky spokojená zatím jsem, ale mám tu malou pouze krátce takže vám asi moc neporadím:) Zatím jsem ale spokojená moc
Tak to je bezva, my od příštího měsíce začínáme do školky chodit tak jsem moc zvědavá :)
Dobrý den... od kolika do kolika mš dráček funguje? A to je soukromá školka?
Berou od 2 do 6 let http://www.dracek-skolka.cz/o-nas/
Moje Natálka chodí tři dny v týdnu do mš dráček a mohu jen doporučit. Nemůže kravské mléko a ve školce jí vaří speciální obědy a dělají přímo pro ni svačinky, jsem za to vděčná protože si nemyslím že všude by byli tak ochotní. I aktivit je tu spousta, malá chodí ze školky přímo nadšená
Dobrý den, zrovna se dívám po soukromé školce kam dát malou o prázdninách a toto mě zaujalo. Jak dlouho sem dcerka chodí?
Zdravím maminky...Jak funguje docházka v soukromé dráček? Od kdy do kdy je možné si ve školce domluvit hlídání a jaké např. kroužky tato školka nabízí?
Na kkroužky se můžete podívat tady http://www.dracek-skolka.cz/krouzky/ . Otevřená je od sedmi až do šesti do večera
A jinak učitelky jsou tu vpohodě?
S učitelkami nemám nejmenší problém,ty jsou super
Využíváte i víkendového hlídání ve školce? Musí sse to předem domluvit nebo to platí automaticky? Jinak školka vypadá moc sympaticky
Dobrý den,já se na víkendovém hlídání když potřebuji radši vždycky domluvím ve školce. Je tam dokonce víkendový tarif, když tam jde dítě pátek až neděle, tak je 25% sleva
25% sleva? A platí to celoročně nebo je to jen taková momentální akce? To zní fakt moc dobře
Co já vím tak to tam tak prostě je, žádná momentální akce... prostě mají víkendový tarif s 25% slevou
To je fakt skvělý, ona teda už i samotná cena školky je bezvadná.
Koperníkova 803/2 615 00 Brno
Ahoj,plně souhlasím. Dráček v Brně na bayerove je nejlepší soukromá školka s jakou jsem se já osobně kdy setkala.Mé děti se do školky vždy tešili a někdy mi i vyčítali že pro ně jdu do školky příliš brzy. Navíc jak píšete,cena této školky je rovněž přímo fantastická
Dobrý den, jak v téhle školce probíhá den? mám na mysli program...
Dobrý den,tady je toho o školce víc než dost http://www.dracek-skolka.cz/o-nas/
Děkuji, moc mě ta školka zaujala tak se tam budu muset podívat osobně:)
V mš dráček na bayerove jsme dnes byli poprvé aby si malá zvykla, jelikož bude sem tam chodit o prázdninách když to bude potřeba, a i za mě můžu říct že to bylo ve školce bezva.Velmi pěkné třídy a milé paní učitelky
Já měla dceru v soukromé dráček minulé prázdniny a i já byla velice spokojená
Jste v dráčku spokojené i se stravou?
Co si já pamatuju tak dceři ve školce moc chutnalo, s jídlem nebyl vůbec žádný problém :-)
Naší Gitulce taky v soukromé Dráček v Brně vždy chutná když tam je. Školka je celkově bezva, pro mě jedna z NeJJJ soukromých
Malá mě chodí do Dráčku v Brně celý srpen a jídlo jí tu moc chutná
Je možnost si někde přečíst jídelní lístek této školky pro představu?
Jasně tady je jídelák http://www.dracek-skolka.cz/jidelni-listek/
Ahojky,je v soukromé Dráček v Brně i výuka anglického jazyka?
Ano anglický jazyk je součástí výuky v Dráčku
A jste celkově tedy spokojená?
jo to já jsem spokojená,jinak bych sem dítě ani nedala:D ale Dráček na bayerove je výborná školka
Nám se povedlo letos do dráčka umístit dceru tak doufám, že jí to nadšení vydrží, ale je fakt, že ten přístup pedagogů je jiný a zdá se mi i lepší. Loni jsme totiž malou přestali dávat do školky, protože se nám šprajcla a přestalo se jí tam líbit, myslím si, že to bylo přístupem, protože zde při příchodu čeká pedagog a malou si převezme, povídá si s ní a tudíž ji zabaví, kdežto v předchozí školce tohle vůbec neprobíhalo.
To je soukromá školka, že ? Jak vysoké je tam školné ? Je tam možnost angličtiny nebo ne ?
Školka Dráček je přímo anglická školka, takže ano ta možnost tam je :) a školné mají zveřejněné přímo na stránkách tak se stačí kouknout.
Mají na stránkách k nahlédnutí ceník ? Zajímalo by mě jak se cenově tady ta soukromá školka pohybuje, protože ji máme v dosahu bydliště a ve státní školce jsme neuspěli :/
Ano, na stránkách mají kompletní ceník. Nevím jestli tady můžu nechat odkaz, ale mají to tam normálně vlevo ve výběru pod "ceník"
Kamarádka má obě svoje děti v soukromé školce a nedala by na ni dopustit, dle jejího názoru jsou ty soukromé školky na tom lépe jak ty státní :)
Taky jsem měla možnost se přesvědčit o tom, že v těch soukromých školkách je to úplně jiné. Přijdou mi tam mnohem vstřícnější.
Jsou tu i nějaké brněnské maminky, které mají dítě taky v soukromé školce ?
Mám syna a dceru v soukromé školce Dráček. Oba jsou tam druhým rokem a ještě dva jsou před námi.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.