Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Herec a režisér Ondřej Sokol je nejen talentovaný umělec, ale také novodobý idol žen. Zeptejte se oblíbeného herce na cokoliv chcete! Ambasador značky Twix vám rád odpoví na vaše otázky v pondělí 18. února 2013 od 18 do 19 hodin! Své dotazy můžete pokládat již nyní!
Ahoj, víte už přesné datum, kdy bude Konopiště a neuděláte třeba i nějaké daší představení (nejlépe natáčení) se Slovákama? Navštívíte s Partičkou města Valašské Meziříčí, Vsetín, Zlín a nebo Napajedla? Díky Placka :)
Konopiště bude 27.7. V rámci Tour jedeme do Rožnova a Zlín chystáme na podzim.
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli jste byl šťastnější, když vám bylo 20 let nebo v současnosti? Děkuji.
Pisete, ze mate rad Karlika a tovarnu na cokoladu. Co jine filmy?
Máte styl. Pomáhá vám někdo s výběrem oblečení?
Pomáhají mi Esterka s Adámkem. Větší problém je někdy ráno ale spíš výběr posledního čistého trika z hromady těch špinavých, když si večer zapomenu vyprat...
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli už máte přesné datum, kdy bude Partička na Konopišti? A ráda bych se dozvěděla Vás nejvíce baví na Partičce? Děkuji.*1*
Partička na Konopišti bude 27.7.
Dobrý den Ondro, budete s Partičkou vystupovat opět někde na severní Moravě ? :) Děkuji.
Ano, v dubnu se chystáme do Frýdku –Místku, Třince a Havířova. V červnu do Karviné a Hradce nad Moravicí. Máme to na webu: www.partickanavzduchu.cz Koukni na to.
Dobrý den. Opravdu je Partička jen improvizace? Nic není předem připraveno? Děkuji.
Je to improvizace, není nic připraveno.
Ondro, lyze nebo snowboard? Cus :-p
Lyže.
S kym byste jel kolem sveta?
Ahoj. Co tě baví nejvíc? Být režisér, herec nebo idol? Hezký den :-)
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli je možné, vidět Vás někde v divadle? Díky.
Velkou většinu měsíce března strávím v Divadle Broadway v představení Večírek, které má premiéru 7.3. A potom 13.3. a 15.3. hraju v Činoheráku v Dámském krejčím.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.