Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Herec a režisér Ondřej Sokol je nejen talentovaný umělec, ale také novodobý idol žen. Zeptejte se oblíbeného herce na cokoliv chcete! Ambasador značky Twix vám rád odpoví na vaše otázky v pondělí 18. února 2013 od 18 do 19 hodin! Své dotazy můžete pokládat již nyní!
Některé holky skoro upadají do kómatu a omdlívají, když Vás jen vidí! Využíváte toho ve svůj prospěch? Nedělám si iluze, že jako hvězda žijete v celibátu. Dobrým příkladem Vám nejsou ani Vaši kolegové, že :))))
Gena už byl u tyce, kdy se mám těsit na vás? *4**4*
Rekl jste o sve EX, ze je pro vas cizi clovek. po 12 letech???? STYDTE SE!;*(;*(;*(;*( Rozvod je preci vzdy zalezitosti obou lidi, jak jste ji jen tak mohl najednou ostrihnout? A co chudaci deti? Nezaslouzi si kompletni rodinu? Jste velky kluk, ale tohle me na vas mrzí
Jak jste mohl rict, ze mate fobii z lidi a byt zaroven v telce??? Trochu si to protireci,ne? „Já mám fobii z lidí, nejsem zrovna komunikativní typ. Občas mám třeba strach, že se mě lidi dotknou v tramvaji, a tak podobně,“ svěřil se Ondřej magazínu Dnes +TV.
Z vlastního přesvědčení nemám už 5 let televizi, takže vás znám jen z internetu. Mám si ji kvůli vám koupit? *4*
Igore....????!!!!! Začínám se o tebe trochu bát.... Jaktože jen z internetu????!!!! Vždyť jsi třeba včera s námi hrál na Broadwayi!!!! Tobě nedošlo, že to jsme my, potom na tom netu????
Ahoj :) Jen jsem se chtěla zeptat jak berete účast v Partičce..Je to pro vás jen práce a nebo i zábava :)
Na jedné straně práce a druhé velká zábava.
nevadi genovi, suchosovi a chmelovi, ze jste nejhezci?????
Nahej jste sexy!!! :-P:-P:-P:-P:-P
Ste moc chytrej, neprijdete si nekdy pri Particce jako blbec?
Ne.
Miluju Partičku. Je něco co Vám na ní vadí?
Že ji Prima vysílá tak pozdě večer.
Neplánujete vyměnit toho moderátora za tim stolem?
To určitě neplánujeme, nemáme důvod.
Smekám klobouk v Partičce si nejlepší ze všech!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3
Proč si do Partičky nezvete celebrity?
Jestli myslíte Celebrity, jako ty Celebrity, které se obvykle teď za Celebrity označují, tak si tam Celebrity nezveme, protože většina takových Celebrit má podle mě docela Vycelebritováno v hlavě...
jak se vam natacelo Perfect day?
Byla to moc hezká práce a dnes už jen hezká vzpomínka.
PROČ JSTE NEKANDIDOVAL NA PREZIDENTA?
Protože ještě nemám tři brady.
Sokole seš fakt borec taky bych chtěl mít takový zástupy fanynek fakt závist!! :D*4*
Dík GURU vole. Jseš vole silnej chlap, že se s tím takhle vole snažíš vyrovnat. Držím vole palečky.
Koho z vás napadlo tancovat nazí na přechodě?
Míšu? Ríšu?
Ondro, četla jsem Váš rozhovor v Květech :) ! Vyvolával ve mě opravdu rozporuplné pocity. A to nemyslím nijak špatně. Jen, že se mi líbí, jak jste lidskej :-) . Opravdu mě překvapilo, že ta vražda je jedním z autobiografických prvků...a podle toho, co jste říkal, se máme opravdu na co těšit. Myslím, že snímek s tolika vlastními zážitky český film ještě nezažil *1*. Moc vám držím palce a těším se, až budu moct jít na Krásno do kina! PS: A ta ruštinářka si to zasloužila!!
I já už se na něj těším do kina, jen mě ještě předtím čeká na filmu hodně práce.
Miluju Tě!!!! <3 <3 <3 <3 <3
MÁTE RÁD PSI?
ASI MÁM SPÍŠ RADŠI KOČKI. A ŽENI.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.