Bety.cz
Zavřít fotogalerii
Grilovaná zelenina skvěle poslouží jako příloha i ozdoba při servírování.
Autor: Stock Photos
Grilování není jen o pečeném mase.
Autor: Stock Photos
Než začnete s grilováním masa, dejte na gril grilovací klobásy a tyčinky z mletého masa. Jsou hotové hned a uspokojí největší hladovce. Grilování masa trvá déle.
Autor: Stock Photos
Skvěle chutnají i špízy. Udělat je můžete klasicky: maso, cibule, uzenina, špek, nebo jen ze zeleniny. Výborná je i kombinace obojího.
Autor: Stock Photos
Na gril můžete použít i předuzená vepřová žebra.
Autor: Stock Photos
Grilovací mřížka vám usnadní manipulaci s masem. Nemusíte otáčet každý kousek zvlášť.
Autor: Stock Photos
Na gril můžete dát kromě masa i sýr. Nejvhodnější je s pevnou kůrkou.
Autor: Repro grilovacka.cz
Cuketa, rajče, kukuřice, houby, lilek... Rozhodně si ke grilování připravte zeleninu. Jídlo odlehčí a zpestří.
Autor: Stock Photos
Pro vegetariány můžete připravit výtečné zeleninové špízy.
Autor: Stock Photos
Jako předkrm nebo příloha se hodí opečené plátky bagety potřené česnekem.
Autor: Stock Photos
Využijte toho, že již rostou houby a přidejte k zelenině na gril i úlovky z lesa.
Autor: Stock Photos
Reklama