Virtuální randění je zase v kurzu

Randění může mít mnoho podob. V současné době letí hlavně to virtuální, které umožňují videohovory. Odpadají tak náklady na dopravu i stravu a člověk může mít několik schůzek denně, aniž by se zvedl z gauče. Jak efektivní!

I když je pandemie covidu dávno pryč, stále ji máme v živé paměti. Na strach z nákazy, roušky, litry dezinfekce, sociální izolaci a děsivé lékařské prognózy se prostě nezapomíná! Populace si v ní ale našla i něco dobrého a praktikuje to dodnes. Jde o virtuální randění, které je teď snad ještě populárnější než v době kovidu.

Co je doma, to se počítá

Sjednat si dostaveníčko někde v restauraci nebo kavárně? Tomu už jaksi odzvonilo. Průzkum jisté zahraniční seznamovací on-line aplikace prokázal, že ohromujících 65 procent lidí ve věku od 18 do 27 let dává přednost takzvaným digitálním schůzkám. Prý je to efektní, šetří to čas, peníze i nervy, shodují se příznivci tohoto způsobu randění. Navíc jim to umožňuje rychle vyřadit potenciální podivíny, aniž by se s nimi museli setkat tváří v tvář a čelit trapným situacím. Vždy přece stačí zmáčknout tlačítko a hovor okamžitě ukončit, že? I to je velké plus.

Méně nákladů, více pohody

„V současnosti si lidé nemohou dovolit ani nájem, natož pravidelně chodit na rande a drahé večeře. S virtuálním setkáváním odpadají náklady na dopravu i stravování. Člověk může mít i několik schůzek denně, které absolvuje hezky v pohodlí svého domova,“ popisují možná i vlastní zkušenosti provozovatelé zmíněné flirtovací aplikace. Výhody jsou to dozajista lákavé, ovšem randění prostřednictvím videohovoru může mít i své stinné stránky. „Civění“ do monitoru není totéž jako osobní kontakt, proto dokáže celkový dojem o nápadníkovi poněkud zkreslit. Celková stavba těla i jeho přirozená vůně, panující chemie, chování dotyčného ve společnosti i osobní interakce – to jsou věci, které z obrazovky vyčíst tak docela nejdou. Inu, každé podnikání má určitá rizika…

Zdroj: www.businessinsider.com/gen-z-virtual-first-dates-high-cost-of-living-2024-4






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat