Upřímnost ve vztahu silně spojuje

Jedním z nejdůležitějších základů vztahu je upřímnost. Proto byste měli hned od začátku hrát s otevřenými kartami.

Každé tajemství může vztah zničit – proto jsou jasná komunikace a upřímnost pro fungující vztah naprosto nezbytné. Tyto věci byste o sobě určitě měli vědět.

Dětská traumata

První vztahy v našem životě jsou se členy naší rodiny. Formují nás a významně přispívají k tomu, jak se vyvíjíme. Zejména traumata v dětství ovlivňují budoucí vztahy mnoha způsoby, pokud si ho neseme v podobě nevyřešené minulosti. O to důležitější je vědět o traumatických zážitcích toho druhého, abychom pochopili otevřené rány a nejistoty.

Jazyk lásky

Každý z nás mluví nějakým jazykem lásky, který je zodpovědný za pocit milovat a být milován. Tento vztahový jazyk se projevuje různými způsoby, a proto je důležité, abychom jeden od druhého věděli, jaký vztahový jazyk potřebujeme, abychom se cítili milováni. Ale také to, jak nejraději projevujete svou lásku v rámci vztahu.

Vnitřní svět

Všichni máme svůj vnitřní svět, který známe jen my. Existují však i určité věci z tohoto vnitřního světa, které byste měli sdílet se svým milovaným, protože vám to pomůže lépe porozumět jeden druhému. Například, co vás rozesměje nebo rozpláče, pro co bije vaše srdce nebo jaké máte přesvědčení. Proto byste do svého vnitřního světa měli občas pozvat i svého partnera a probírat své myšlenky a pocity ze života.

Sexuální preference

I když existuje sexuální přitažlivost, neznamená to automaticky, že sex mezi dvěma lidmi bude dobrý. Vyjde to pouze tehdy, když budete sexuálně kompatibilní. Zda to tak je, můžete zjistit pouze tehdy, když budete otevřeně mluvit o sexuálních preferencích, přáních a fantaziích, ale i o tom, co je pro vás nepřípustné.

Sny, přání a plány do budoucna

Abyste se jednoho dne neprobudili a neuvědomili si, že jste se odcizili, je důležité, abyste od začátku věděli o svých snech, přáních a plánech do budoucna. Malá přání, která si chcete splnit, jsou stejně důležitá jako plány do budoucna, které si uděláte až za 20 let, ale o kterých jste již dnes přesvědčeni. Proto byste měli mezi sebou sdílet vše, co nechcete v budoucnu promeškat, abyste se ujistili, že opravdu chcete to samé.

Zdroj: názory autora






Celkem 0 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat