TESTOVÁNÍ: Testujeme dětské plenkové kalhotky Pants Linteo Baby 5 JUNIOR

23.04.2024 | Testování

Tak rychlé a snadné přebalování, že ho dítko možná ani nezaregistruje? S plenkovými kalhotkami Pants Linteo Baby vůbec žádný problém. Tuhle novou úroveň komfortu i 12hodinové ochrany oceníte vy oba!

Přidat příspěvek do rozstřelu

Když děťátko odroste kojeneckým dupačkám a pomalu začíná objevovat svět, bývá přebalování poněkud složitější. Někdy si plenku s radostí samo otevírá, jindy je při její výměně netrpělivé a vzpurně se „rozčiluje“. Jsou situace, kdy je to vážně boj! Řešením by ale mohly být plenkové kalhotky, s nimiž se manipuluje jedna báseň. Máte jedinečnou příležitost otestovat jednu horkou novinku, která se na pultech obchodů objeví až během následujících týdnů.

Péče s láskou a porozuměním

Výrobky ryze české značky Linteo usnadňují a zpříjemňují život všem členům rodiny a jsou její nedílnou součástí takřka 30 let. Společnost po celou dobu své existence neustále pracuje na tom, aby její produkty zákazníkům z hlediska osobní hygieny a kvality nabízely to nejlepší, proto veškeré výrobní procesy procházejí přísnými kontrolami a dermatologickými testy. Bezpečnost a důvěra je tu naprostou prioritou! Týká se to i našich hypoalergenních testovaných plenkových kalhotek velikosti 5, dostupných hned ve třech velikostech dle váhy dítěte, se kterými je přebalování zábavná rychlovka.

Za minutku je hotovo!

Dokonale přizpůsobivé plenkové kalhotky přinášejí novou úroveň komfortu a ochrany miminka. Jsou vyrobené z extra prodyšného a hebkého materiálu pro maximální pohodlí ve dne i v noci. Díky rychloabsorpčním kanálkům je nežádoucí tekutina rovnoměrně vstřebávána, čímž pokožka miminka zůstává v suchu až po dobu 12 hodin, a to ve dne i v noci. Pants od Linteo Baby jsou navrženy s ohledem na potřeby dětí i rodičů – snadné oblékání a svlékání díky pružnému pasu po celém obvodě usnadňuje přebalovací proces, zatímco lepicí páska umožňuje zafixování plenkových kalhotek pro pohodlné vyhození. Dlužno dodat, že jsou bez parfemace, pleťového mléka a elementárního chloru, což znamená, že jsou k citlivé pokožce nejmenších nanejvýše šetrné. Dopřejte svému malému pokladu to nejlepší s plenkovými kalhotami v prémiové kvalitě. A sobě zase rychlé přebalování bez nervů! Aktuálně hledáme 30 maminek nebo tatínků miminek, které váží přibližně 12 až 17 kg (velikost č.5 JUNIOR), žijících v České republice či na Slovensku. V jednom balení je 20 kusů a jeho cena je 249,90 Kč.

Další informace naleznete na internetových stránkách www.linteo.cz.

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 30 testerů, maminek i tatínků z České repulibky i ze Slovenska, kteří napíší do Rozstřelu testerek věk a váhu svého miminka a dále odpoví na otázku, zda by rádi vyzkoušeli tyto plenkové kalhotky?
HLASTE SE DO 12. KVĚTNA 2024.
Vybraní testeři získají Pants Linteo Baby 5.

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

Rozstřel testerek

Michaelapila dnes 11:24

Synovi je skoro 9 měsíců a má 10kg, moc rádi bychom vyzkoušeli tyto plenkové kalhotky, které určitě usnadní přebalování. Protože momentálně se u přebalování dost zapotím😂

AnnaP dnes 9:48

Dcera má rok a něco málo přes 11kg. Bohužel jsme do dneška nenašli plenkové kalhotky, které by ji seděly…. Přebalování je pro nás teror 🙈

Ann.Soukupova včera 22:48

Dobrý den. Jsem samoživitelka Anna S. z Prahy. Mám dcerku Helenku, je ji 8 měsíců a váží 7 kg. Velice ráda bych vyzkoušela plenkové kalhotky.

rabekova.dominika včera 21:10

1 rok, 6 kg; velmi rada by som vyskusala tuto znacku plienkovych kalhotek, lebo tieto som este nemala.

maxiking včera 18:17

Naše láska má 13 kg a rok a půl.Moc rádi vyzkoušíme.❤️❤️❤️

Kerstyn včera 11:43

Dcera téměř 2 roky, váha 11kg, Linteo nás provází delší dobu, ještě jsem však neměla tu čest vyzkoušet plenkové kalhotky. Ráda bych zkusila, zda to za tu cenu stojí

jirinka.sedlackova1 včera 0:43

Moc ráda bych vyzkoušela se synkem (17 měsíců a 12 Kg) tyto plenkové kalhotky Pants Linteo Baby 5 JUNIOR.

KKdolska 04.05.2024

Syn Matouš má 16 měsíců a 13 kg. Moc rádi bychom vyzkoušeli plenkové kalhotky Panty Linteo. Poslední dobou je každé přebalování pekelná výzva. Občas si přijdu, že krotím zuřivou bestii a ne malé dítě 😃. Věřím, že s těmito kalhotkami by přebalování mohlo být rychlejší. Oboum by se nám dost ulevilo 😃.

Eliška9 04.05.2024

Krásný den, ráda bych se synem vyzkoušela tyto plenkové kalhotky. Ráda bych ho naučila na nočník, ale synovi se moc nechce jelikož furt sundavame plenky a to se mu nelíbí a pak se mu do toho nechce. 😅 Máme 20 měsíců a vážíme 12kg. :)

boszi1984 04.05.2024

Dcera má 3 let a váží 13 kg. Určitě rádi bysme zkusili plenkové kalhoty, totiž si myslím, že by se jí moc líbili pri veškerých aktivitách. ☺️

Guna1993 04.05.2024

Eliška 2 roky a 13 kg, určitě bych rada kalhotky vyzkoušela ☺️

Klo 04.05.2024

4 roky 14kg. Nějaký čas už po nich pokukuji v obchodech, ale zatím jsem je nekoupila. Tak bych je moc ráda vyzkoušela.

vera.stistko 04.05.2024

2roky, 13kg. Radi vyzkousime.

Xboudovak 04.05.2024

Synovi je 19 měsíců, má 13 Kg, používáme plankonvexní kalhotky, ale jiné značky. Upřímně jsem vůbec nevěděla, ze i Linteo má plenky. Rada zkusím, třeba budou cenově přijatelnější.

Tynule02 04.05.2024

Syn má 12 kilogramů, rádi by jsme vyzkoušeli jiné plenky - už jsme vystřídali xy značek a stále se nám nedaří najít ty pravé, které vydrží celou noc. Velkou výhodu v těchto plenkách vidím, že jsou pants, u syna nemůžeme používat normální typ plen, kvůli jeho zájmu o sundavání.

Anet_cze 04.05.2024

Rádi vyzkoušíme:) se synem skoro 19 měsíců a 12 kg je to opravdu někdy boj 😃

Haniczkanemcova 04.05.2024

2 roky a 7 měsíců, určitě je rádi vyzkousime.

Vendy23 04.05.2024

Mám 2 ročního syna 11kg rada bych vyzkoušela tyto plenky a podělila se o zkušenost.

Valerie21hur 03.05.2024

Náš syn má 1 rok a váží 12kg, plenky určitě rádi vyzkoušíme ! Ještě jsme nenašli plenkové kalhotky které nejsou hned počůrané …

Petra.p 03.05.2024

2 roky 13 kg . Rádi bychom vyzkoušeli plenkové kalhotky jelikož se u naší dcery snažíme zbavit plinek a kalhotové plenky jsou teď pro nás super volbou při chození na záchod a možnosti kdy si dcera sama může stáhnout a zase nandat v toto období pro nás klasické začínají být spíše překážkou .



Zdarma produkt k testování!

Přihlaš se do testování!

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat