Věci, které muž při sexu vždycky uvítá

Chcete svého drahého sexuálně překvapit? Pořiďte si nové spodní prádlo a nebojte se verbální i neverbální komunikace. A vůbec – jak velký máte kuchyňský stůl? Na něm se erotické nadšení udržuje samo!

Na začátku vztahu mají páry mezi sebou až neuvěřitelné množství přitažlivosti, proto si nezkrotná vášeň žije vlastním životem a nepotřebuje žádnou péči. Všechno je tak krásně spontánní, bláznivé a intimní! Jak ale roky společného soužití přibývají, vzrušení pomalu upadá, což cítíte vy i váš partner. Chcete jiskru zase rozdmýchat? Tohle uvítá každý muž!

Sexy spodní prádlo nikdy nezklame

O silnějším pohlaví je známo, že má určité vizuální potřeby. Jakmile tuto stimulaci dostane, začne se odehrávat mnoho věcí, a to včetně zrychlení srdeční frekvence i průtoku krve, rozšíření zornic a samozřejmě také erekce (1). Tím zmíněným stimulem může být vyzývané spodní prádlo, které je při milostných hrátkách vždycky vítáno. Jen si představte situaci, v níž se váš milovaný vrací večer domů a najde vás v ložnici oděnou jen do tohoto erotického kousku. Radost z takového nečekaného překvapení vám jistě moc rád oplatí!

Ukažte, co vás dostane do varu

Jedno známé úsloví praví, že mlčeti zlato, ale když jde o sex, neplatí to ani trochu. Jakákoli komunikace se počítá a sklidí velký ohlas. Řekněte si, jak to chcete, pánové takové vedení jen ocení. „Nebojte se mluvit, nebo přímo vést jeho ruce po vašem těle. Verbální i nevebální gesta posunou milování na jinou a mnohem zábavnější úroveň,“ potvrzuje americká sexpertka Vanessa Geffrard, která je zároveň prodejcem hraček pro dospělé (2).

Najděte to správné hřiště

Máte-li volný byt, proč se držet jenom ložnice? „Muži milují rozmanitost a kreativitu. Objevujte nová místa na hraní, jako je například velký kuchyňský stůl, podlaha v obýváku nebo prádelna. Mimo jiné vám to přinese příležitost zahrát si nějaké role, klidně i v kostýmech, což je zatraceně žádoucí,“ vysvětluje další odbornice, kterou je americká sexuální terapeutka Jacqueline Misla. Tohle bude nejpamátnější zážitek všech dob!

Zdroje: (1) www.kxrb.com/miss-annabelle-visual-stimulation-how-men-and-women-see-things-differently/, (2) www.cosmopolitan.com/sex-love/advice/a3626/10-sex-cravings-intro/, názor autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat