Meghan upřednostňuje Vánoce s přáteli před těmi s rodinou

15.12.2020 | Osobnosti

Meghan Markle nemá s příbuznými dobré vztahy. Matka Doria je jí sice nejbližší, a dokonce teď žije s ní a princem Harrym pod jednou střechou, ale s ostatními členy své rodiny se kalifornská herečka vídá nerada. Nepřilnula ani k příbuzenstvu prince Harryho. A tak Vánoce budou slavit v Los Angeles s Dorií a přáteli. Meghan přitom už před lety tvrdila, že je to tak lepší než se otravovat s příbuznými.

V rozhovoru pro magazín Grazia, který vyšel ještě před tím, než se stala vévodkyní ze Sussexu, radí, aby lidé dali vale členům rodiny a na svátky raději pozvali kamarády. Jim pak uchystá čistou sváteční tabuli, na bílý ubrus dává vázičky s bílými květinami, luxusní bílý porcelán se zlatým okrajem, stříbrné příbory a omáčníky. Místnost dozdobí kvetoucími větvemi magnolie.

Bílé květiny Meghan miluje a použila je i do své svatební kytky – bílý hrachor, bílý chejr, bílou astilbe, bílý jasmín a bílé jarmanky doplněné bílými pomněnkami.

„Vánoc s přáteli vám umožní porušit rodinné tradice a vyhnout se ovocnému koláči tety Julie! Ať každý kamarád donese své jídlo nebo ho uvařte všichni společně v kuchyni,“ nabádá Markle.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat