Hugh Grant je trnem v oku všech hereček

13.12.2020 | Osobnosti

Herec Hugh Grant tvrdí, že s kolegyněmi kamarád není. Všechny herečky, s nimiž se objevil ve filmech, ho prý nemůžou vystát. Jedinou světlou výjimkou je texaská rodačka Renée Zellweger, s níž hrál ve filmech o Bridget Jonesové. Dodnes jsou v kontaktu a vyměňují si dlouhé e-maily.

„Miluju Renée. Uf, je to jedna z mála hereček, s níž jsem se nerozešel ve zlém… A my spolu vycházíme velice dobře a stále si vyměňujeme dlouhé e-maily,“ odhalil Hugh na rozhlasové stanici SiriusXM.

Grant si udělal ze sebe legraci a dále prohlásil, že Renée je na něj až příliš chytrá a občas má problém její texty rozluštit.

„Její maily mají vždy nejméně sedmdesát stran, jsou to zajímavé věci, ale je docela těžké je rozluštit. Ona je rozhodně povedená a geniální. Viděli jste její Judy Garlandovou? Je v tom tak dobrá, jak jen herecky může být,“ míní šedesátiletý Grant.

Hugh v minulosti přiznal, že ho nenávidějí Julianne Moore, Rachel Weisz či Drew Barrymore. Krom Renée má velmi blízký vztah také s herečkou a modelkou Elizabeth Hurley, s níž chvíli randil. Dodnes ji považuje za jednu z nejlepších kamarádek.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat